Seneste nyt

Mikkel Dahl: Vi skal sætte handling bag ordene

af

Angriber Mikkel Dahl er tilbage på fuld damp, og han ser frem til weekendens kamp, som han forventer skal give tre point.

Chancer var der rigeligt af i sidste weekends 1-1-kamp mod Thisted, men i åbent spil ville bolden ikke ind.

Spørger man angriber Mikkel Dahl, der er tilbage i fuldt vigør, så er det nu tid til, at holdet sætter handling bag ordene og får vekslet det flotte spil til sejre.

– Der har været masser af kampe, hvor vi synes, at vi har spillet godt, men bare ikke har slået kapital af det. Senest mod Thisted skabte vi jo et hav af chancer, men det nytter ikke det store, hvis ikke vi får sparket bolden i kassen.

– Mod Hvidovre skal vi ud og sætte handling bag ordene. Jeg gider simpelthen ikke stå og snakke om bagefter, at vi spillede godt, men ikke fik scoret på vores chancer. I morgen skal de bare i kassen, så vi kan få tre vigtige point, siger en opsat Mikkel Dahl.

Mikkel Dahl har i efteråret døjet med en skadet skulder, men har i de seneste par kampe været tilbage på banen. Angriberen føler sig da også fuldstændig klar til opgøret mod sin gamle klub.

– Problemerne med skulderen er fortid, og jeg føler mig fuldstændig klar. Jeg glæder mig til at komme tilbage på min gamle hjemmebane, men jeg satser da bestemt på, at jeg også tager derfra med tre point, slutter Dahl.

Kampen fløjtes i gang i morgen 13:45.