Seneste nyt

Mikkel Dahl: Vi er, hvor vi skal være

af

Nykøbing FC-angriber Mikkel Dahl har været skarp i preseason, og han melder både sig selv og holdet klar til forårsstart.

Søndag eftermiddag spillede Nykøbing FC sidste træningskamp forud for næste weekends forårspremiere mod Skive IK.

Kampen blev vundet med 2-1 og begge mål blev sat ind af Mikkel Dahl, der har været skarp i opstartens træningskampe. Angriberen glæder sig over at slutte med en sejr og over, at holdet er, hvor det skal være.

– Det er altid dejligt at slutte af med en sejr. Jeg synes egentlig også, at vi til tider spiller rigtig god fodbold og selvom, at de lige får lavet en kasse, så synes jeg, at der er rigtig mange gode ting, som vi kan tage med os videre til forårspremieren.

– Min preseason har været rigtig god. Jeg har stort set ikke misset en træning, så rent fysisk er jeg der, hvor jeg skal være, og det er nok en af mine personligt bedste opstarter. Jeg føler, at både jeg og holdet er et rigtig godt sted, siger den dobbelt målscorer.

Der er nu blot seks dage til, at der atter er point på spil i NordicBet Ligaen, og Mikkel Dahl kan da nærmest heller ikke vente længere på, at det bliver alvor.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at spille om point igen. Det bliver superfedt at mærke suset fra stadion igen. Søndag kan kun komme for langsomt, slutter Dahl.

Forårspremieren sparkes i gang 1. marts kl. 14:00, hvor vi hjemme i CM Arena tager imod Skive IK.