Seneste nyt

Mikkel Dahl: Vi er fuldstændig klar

af

Nykøbing FC’s preseason-topscorer, Mikkel Dahl, melder holdet fuldstændig klar til dagens vigtige kamp mod Skive IK.

I dag er der endelig point på spil igen, når NordicBet Ligaen er tilbage.

Årets første kamp er en hjemmekamp mod Skive IK, og spørger man preseason-topscorer Mikkel Dahl om holdet er klar til sæsonstart, så er der ingen tvivl.

– Vi er fuldstændig klar. Hele holdet har tørstet efter at komme ud og spille om point igen, og det har i løbet af ugen været tydeligt at mærke, at spændingskurven har været stødt stigende. Intensiteten til træning har fået endnu et nøk opad, og vi føler alle, at vi står et kanon godt sted som hold. Det er en utrolig fed kamp, som vi skal ud og spille, så kampstart kan kun komme for langsomt, siger Dahl.

NFC er efter weekendens foreløbige resultater røget ned som nummer 11, men det er ikke en placering, som holdet skal besidde længe endnu, hvis det står til angribere.

– Vi er langt fra tilfreds med, at vi har overvintret på den placering, som vi har, så det er dejligt nu endelig at kunne gå ud og vise, at vi er bedre end den placering og forbedre den. Det er tid til, at vi går ud og beviser overfor både os selv og vores fans, at vi er bedre end den historie, som tabellen fortæller i øjeblikket, siger Dahl inden, at han knytter en kommentar til, at kampen spilles i NFC Syd i stedet for i CM Arena.

– For os er det stadig en hjemmekamp ligesom alle andre. Det er selvfølgelig ikke en optimal situation, men vi har stadig lige så meget brug for vores trofaste fans og den støtte, som de giver os. I NFC Syd har fansene muligheden for at komme helt tæt på, og det håber vi at kunne mærke på en positiv måde i dag. Vi glæder os meget til at spille foran egne fans, og vi vil gøre alt for at give dem en god start på foråret, slutter Dahl.

Kampen spilles kl. 14:00 i NFC Syd.