Seneste nyt

Mikkel Dahl: Mega fedt at overvintre i toppen

af

Gårsdagens tomålsskytte Mikkel Dahl glæder sig over den flotte placering i NordicBet Ligaen, men kalder samtidig på, at koncentrationen skal bevares over hele sæsonen.

Efterårssæsonen blev i går lukket med manér, da Nykøbing FC sendte Viborg hjem med et 3-0-nederlag.

Mikkel Dahl kom på banen i anden halvleg, hvor han til gengæld kvitterede med to mål og en assist. Angriberen står da også med en god følelse efter gårsdagens sejr.

– Man står med en god følelse i dag. Man ikke være utilfreds med den her afslutning på sæsonen, hvor vi basker både Silkeborg og Viborg på hjemmebane. Nu går vi på ferie med en 3-0-sejr, og vi har det bedste forsvar i rækken – det kan vi ikke brokke os over, siger Dahl.

Sejren betyder, at Nykøbing FC holder juleferie på en fjerdeplads, og selvom det glæder Mikkel Dahl, så kalder han på fokus i resten af sæsonen, der genoptages til marts.

– Det er mega fedt at overvintre i toppen af rækken. Samtidig ved vi også godt, at rækken er utrolig tæt, og havde vi tabt i går, så stod vi og snakkede om helt andre ting end en topplacering. Vi har ikke vundet noget endnu, og selvom det er fedt at ligge, hvor vi ligger, så skal vi også bevare niveauet og koncentrationen, så vi også er med i den sjove ende mod slutningen af sæsonen, fortæller han.

Mikkel Dahl har i efteråret døjet med en længerevarende skade, der har forstyrret hans foreløbige sæson. I går sluttede sidste sæsons NFC-topscorer dog med to mål og en assist.

– Det var rigtig dejligt at slutte af på den her måde. Spillemæssigt har det været fint for mig, men jeg er ikke tilfreds med den mængde mål, jeg har fået lavet i efteråret. Så det var dejligt at slutte godt af, slutter Dahl.

NordicBet Ligaen genoptages 3. marts, hvor Nykøbing FC starter med en udekamp mod Fremad Amager.