Seneste nyt

Mikkel Dahl: Jeg kommer tilbage i en endnu bedre udgave

af

Søndag måtte Mikkel Dahl udgå af 2-0-sejren over Hvidovre, og nu venter der en længere pause. Angriberen er dog opsat på at komme endnu stærkere tilbage.

Efter en halv times spil faldt Mikkel Dahl til jorden efter en duel med en Hvidovre-spiller. Hurtigt stod det klart, at Dahl ikke kunne fortsætte og angriberen kan nu også forvente en længere pause.

Timingen ærgrer Mikkel Dahl, der følte sig i rigtig god form.

– Det er selvfølgelig altid frustrerende at blive skadet, men jeg synes alligevel, at det var ekstra irriterende i søndags. Jeg følte, at jeg var inde i en rigtig god periode – både spillemæssigt, fysisk og psykisk. Jeg var meget skuffet i søndags, siger Mikkel Dahl inden, at han fortæller om episoden.

– Jeg husker det som, at deres forsvarsspiller mistimer bolden, så den ryger over ham, og jeg vil så løbe forbi ham. Idet jeg løber forbi ham, har jeg min arm over hans skulder, og han holder fast i den, så den desværre ryger ud af led. Det er vildt ærgerligt, men sådan nogle ting sker i fodbold, siger en afklaret Mikkel Dahl.

Angriberen er helt naturligt træt af situationen, men efter et par dage, ser Mikkel Dahl allerede nu fremad, så han kan komme tilbage på banen i en endnu bedre udgave af sig selv.

– Man skal selvfølgelig have tid til at være irriteret, men jeg ser allerede nu frem mod genoptræningen og at komme tilbage på banen. Jeg ville hellere være ude på banen sammen med gutterne, men nu kan jeg så i stedet fokusere mere detaljeret på at få styrket min balance, core og ben, så jeg kan komme tilbage i en endnu bedre og mere eksplosiv udgave end tidligere, slutter Dahl.

Tidshorisonten for Mikkel Dahl er endnu uvis, men angriberen forventes ikke tilbage i fuld vigør i efteråret.