Seneste nyt

Mikkel Dahl forventer stor energiudladning mod Skive

af

Når Nykøbing FC i morgen møder Skive, markerer det samtidig afslutningen på efterårssæsonen. Topscorer Mikkel Dahl forventer derfor et sultent Nykøbing FC-hold, der vil give den sidste energi, de har i sig.

Når dommeren søndag eftermiddag fløjter af i Skive, er det blevet ferietid for Nykøbing FC-spillerne. Hele Lolland-Falsters hold går herefter på vinterferie inden, at de mødes til træning igen d. 8. januar.

Inden da skal der dog tre point med hjem over de jyske broer, og spørger man topscorer Mikkel Dahl, så forventer han da også et sultent NFC-mandskab, der vil brænde den sidste energi af før ferien.

– Jeg regner bestemt med, at alle på banen går på banen og dør med skoene på. Jeg er sikker på, at alle giver den sidste energi, som de har i sig.

– Når man tænker på, hvad der skete i sidste weekend, så er vi kun endnu mere motiverede for at gå ud og revanchere det i morgen. Vi skal bare ud og giv alt for at få den sejr og slutte godt af, siger Mikkel Dahl.

Mikkel Dahl har haft et noget blandt efterår, hvor han har været ramt af en længerevarende skade, men sidste weekend var han tilbage i målscorerens rolle, da han scorede mod HB Køge. Selv betegner topscoreren sit efterår som værende lidt op og ned.

– Det har lidt været en pose blandede bolsjer for mig i efteråret. Det startede egentlig meget godt med et par mål, men så kom jeg ind i en periode, hvor jeg var lidt ude med en skade. Da jeg så blev spilleklar igen, så havde holdet heldigvis gjort det godt, hvorfor jeg startede lidt på bænken.

– Jeg har gået og følt mig lidt som en løve i et bur, hvor jeg bare har ventet på at få chancen fra start. Så det var selvfølgelig rigtig dejligt at være med igen mod HB Køge og så oven i købet at få scoret.

I morgen skal Mikkel Dahl så forsøge at følge de gode takter fra mod HB Køge op, når modstanderen hedder Skive, og her mener angriberen kun, at der er ét succeskriterie.

– Den korte af det lange er, at vi skal ud og have tre point. Vi ved udmærket godt, at hvis man ikke er der på dagen, så får man ikke noget med sig hjem, så der er ingen chance for, at vi undervurderer Skive. Vi skal have respekt for de ting, som de kan, men omvendt bliver vi også skuffede, hvis ikke vi får alle tre point med hjem – det er det altoverskyggende mål.

Kampen fløjtes i gang i morgen klokken 14:30, og du kan som altid følge kampen via vores liveopdatering på Facebook.