Seneste nyt

Mikkel Dahl: Emil og jeg komplementerer hinanden godt

af

Nykøbing FC har scoret mange mål på det seneste, og det skyldes ikke mindst to skarpe angribere ved navn Mikkel Dahl og Emil Holten. Førstnævnte glæder sig over samarbejdet med angrebsmakkeren.

Der bliver hældt spandevis af kasser i modstandernes net i øjeblikket, og Nykøbing FC er set over de seneste 10 kampe det næstmest scorende hold i NordicBet Ligaen.

Lørdag eftermiddag blev det igen til tre af slagsen, og de fordelte sig på én gang Mikkel Dahl og to gange Emil Holten. Mikkel Dahl glæder sig over det gode samarbejde med Emil Holten.

– Jeg synes, at vi kombinerer rigtig godt sammen, og vi ved efterhånden, hvor vi har hinanden. Det er dejligt at ligge to oppe foran, fordi vi komplementerer hinanden så godt, som vi gør. Vi har hvert vores sæt af styrker, og det kommer også til udtryk i øjeblikket, fortæller Mikkel Dahl.

3-2-sejren over Fremad Amager var hårdt tilkæmpet, da gæsterne mod slutningen af kampen pressede på for udligningen.

Sejren blev dog ifølge Mikkel Dahl fightet hjem.

– Det var måske ikke vores bedste spillemæssige præstation i går. Til gengæld synes jeg, at vi fightede fantastisk, og sammen med vores kynisme foran mål, blev det afgørende.

– Kampen mindede lidt om Viborg-kampen, synes jeg. Fremad Amager havde rigtig mange chancer, så jeg kan godt forstå, hvis de er skuffede over resultatet. Alt i alt er det dog bare dejligt, at resultatet holdt hjem og, at vi fik de tre point.

Mikkel Dahl scorede til 3-1 i gårsdagens opgør. Det var anden kamp i træk, at han kom på tavlen, og det bragte ham op på ni sæsonscoringer i NordicBet Ligaen. Det gør ham til topscorer i klubben, og Dahl satser stærkt på at fortsætte den gode form.

– Vi nærmer os jo afslutningen på sæsonen, så det er ved at være sidste chance for at komme på tavlen. Jeg satser på at kunne fortsætte den her lille stime, jeg nu har sat gang i, når vi møder Vejle næste søndag, slutter Dahl.

Næste hjemmekamp i CM Arena er d. 12. maj, hvor vi tager imod Brabrand. Her er der kampstart 15:30.