Seneste nyt

Mikkel Dahl deltager i march: Fansene kan give os det sidste

af

Vores farlige angriber er pt. på sidelinjen med en skade, men det forhindrer ham ikke i senere i dag at støtte op om fanmarchen fra Billie Jean.

I dag klokken 14:45 går det løs i CM Arena, når vi skal sende arvefjenderne fra Næstved hjem med et nederlag.

Allerede fra klokken 12:00 begynder opvarmningen dog på Billie Jean, hvorfra der vil være march mod CM Arena, så vi sammen kan vise, at vi er bag drengene, der skal ud og hente tre vigtige point mod vores arvefjender.

Med i marchen vil vores topscorer fra sidste sæson Mikkel Dahl være, og han glæder sig til at marchere mod stadion sammen med en masse fans.

– Kampen mod Næstved er ekstremt vigtig for fansene, og derfor også for os som hold. Vi vil for alt i verden ud og vise alle i CM Arena, hvad vi kan, og ikke mindst give dem en sejr over vores arvefjender.

– Fansene kommer til at spille en enorm rolle for os, fordi de giver os det sidste, når de virkelig er med os og laver masser af larm. De var der til gårsdagens afsluttende træning, og det gjorde stort indtryk, så nu skal vi bare ud og give os 110 %.

– Jeg glæder mig derfor til at støtte op om marchen og komme tæt på fansene, så vi sammen kan skabe en mindeværdig dag og bakke drengene op til sejr – det ved jeg er vigtigt for dem, fortæller Mikkel Dahl.

Husk at der er en gratis øl/vand, hvis man møder op på Billie Jean mellem 12-13. Klokken 14:00 er der afgang mod CM Arena.