Seneste nyt

Mikkel Dahl blev topscorer: Det har hele tiden været et ekstra mål

af

Med to mål i søndags mod Skive endte Mikkel Dahl med at blive Nykøbing FC-topscorer i denne sæson.

Søndag eftermiddag blev sæsonen lukket ned med manér, da Nykøbing FC hjemme besejrede Skive med 4-0.

Mikkel Dahl stod for to af målene, da han scorede til både 2- og 3-0, og det bragte hans måltotal i denne sæson op på flotte 12 mål, hvorfor han blev intern topscorer. Det glæder den skarpe angriber.

– Det er rigtig dejligt at ende som topscorer – det har jo også hele tiden lidt været et ekstra mål for mig. Det betød rigtig meget for mig, at jeg lavede to mål i søndags, fordi når jeg har lavet mål i den her sæson, så har det oftest ’kun’ været ét af gangen.

– Kort fortalt kunne det ikke være sluttet meget bedre. Vi holder nullet, scorer fire mål og spiller generelt en rigtig flot kamp. Det var en fantastisk dag og afslutning.

Sejren betød, at Nykøbing FC endte på syvendepladsen i NordicBet Ligaen – en placering, der gør Mikkel Dahl en smule ambivalent.

– Vores mål var jo at slutte i top-seks, så i bund og grund, er det jo ikke tilfredsstillende. Omvendt kan vi ikke være helt utilfredse med syvendepladsen, som vi også fik sidste år. Vi vidste godt, at anden sæson i 1. division ville blive svær, så det er udmærket, at vi trods alt ender så tæt på top-seks, som vi gør.

Mikkel Dahl og resten af Nykøbing FC-drengene kan nu holde en velfortjent ferie inden, at det går løs igen til 18/19-sæsonen.