Seneste nyt

Mikkel Andersen vil forsvare Lollands Bank Park-fortet

af

Nykøbing FC er et af NordicBet Ligaens bedste hjemmehold, og Mikkel Andersen håber, at der kommer mange tilskuere, der vil hjælpe med at bevare den statistik.

Kun et mål dybt inde i overtiden fra Lyngby BK i NordicBet Ligaens første spillerunde, har givet NFC et nederlag på eget græs i denne sæson. Dette på trods af besøg fra både F.C. København og førerholdet, FC Helsingør.

Ikke nok med det, så er NFC også det hold i rækken, der med 16 mål i seks hjemmekampe har scoret flest mål foran egne fans.

Mikkel Andersen er ikke overraskende meget tilfreds med de statistikker, der er med til at give holdet ekstra tro på sejr på eget græs.

– Vi har en rigtig god følelse, når vi spiller hjemme i Lollands Bank Park foran egne fans. Vi føler virkelig, at vi har fået opbygget et fort, hvor alle hold virkelig skal stramme sig an, hvis de skal have noget med herfra. Den følelse er guld værd, og vi tager den med os ind på banen i dag, siger Mikkel Andersen, som ikke lægger skjul på, at han gerne ser flere tilskuere på lægterne.

– Vi er virkelig, virkelig glade for de fans og tilskuere, der kommer og bakker os op, men det er da lidt ærgerligt, at der eksempelvis ikke var flere mod Helsingør, hvor vi slår topholdet med 3-0. Det giver os rigtig meget, når vi kan mærke folk på lægterne, så jeg håber, at der kommer mange i dag, så vi sammen kan fortsætte de gode takter, slutter højrebacken.

Du kan købe billet til dagens kamp her.