Seneste nyt

Mikkel Andersen: Glæder mig til at starte mit NFC-eventyr

af

Nykøbing FC har fået tilgang af backen Mikkel Andersen, og han glæder sig til at tage store skridt sammen med Nykøbing FC.

For kort tid siden satte det nu tidligere Silkeborg-talent Mikkel Andersen sin signatur på en to-årig Nykøbing FC-kontrakt.

Backen glæder sig over, at han efter et succesfuldt prøveophold nu helt officielt kan kalde sig for NFC-spiller.

– Det er mega fedt at kunne kalde sig Nykøbing FC-spiller. Nu har jeg været med hernede i halvanden uge, og jeg har udelukkende fået et godt indtryk af klubben.

– Der er rigtig mange ting, der gør Nykøbing FC til et attraktivt sted at være. Jeg er meget imponeret af setuppet omkring holdet, og jeg synes også, at den spillestil vi har er utrolig spændende. Derudover virker trænerne enormt kompetente og alle både på holdet og omkring klubben har taget rigtig godt imod mig. Det er vildt spændende at være en del af nu, og jeg glæder mig til for alvor at starte mit eventyr hernede, siger Mikkel Andersen.

Nykøbing FC var det oplagte valg

Mikkel Andersen kommer oprindeligt fra Præstø, hvor han efter et par år i Silkeborg nu har bosat sig igen. Da backen skulle finde sig en ny og mere lokal klub, var Nykøbing FC derfor et indlysende valg for ham.

– Jeg har været i Silkeborg i et par år, men flyttede her i sommer hjem til Præstø, hvor jeg kommer fra. Jeg ledte efter en klub i nærområdet, og der var Nykøbing FC det oplagte valg. Jeg fulgte dem sidste år, da Silkeborg lå i samme række, og der virkede klubben meget interessant omkring spillestilen samt det, at man ikke er bange for at drømme stort og have ambitioner. Jeg drømmer også om at spille på højt niveau, så det kunne være fantastisk at tage nogle store skridt sammen, fortæller Andersen.

Under sit prøveophold i klubben har Mikkel Andersen kunne danne sig et indtryk af Nykøbing FC, og han er kun blevet bekræftet i, at hele Lolland-Falsters hold var det helt rigtige sted for ham at lande.

– Der er ikke noget at sætte en finger på i forhold til faciliteterne i klubben. Banen på stadion står knivskarpt, behandlingen mellem og efter træningerne er på højt niveau og der er generelt bare styr på tingene. Det er en fornøjelse.

– Niveauet til træning er rigtig højt. Man kan godt mærke, at det er et step op i forhold til U19-fodbolden, som jeg jo kommer fra i Silkeborg. Folk er meget koncentrerede og det bærer meget præg af, at folk både på og udenfor banen snakker fodbold og om, hvordan de skal blive endnu skarpere. Der bliver taget hånd om både sin egen, holdkammeraternes og klubbens udvikling, siger en tydeligt glad Mikkel Andersen.

Et perfekt match

Nykøbing FC’s nye defensivspiller gør sig primært på højreback, men har under sit ophold i Silkeborg, hvor han blandt andet var med til at vinde pokalturneringen, spillet alle pladser i bagkæden.

Selv synes han, at han både på og udenfor banen har fundet sig et perfekt match i Nykøbing FC.

– Jeg synes, at jeg passer rigtig godt ind i klubbens måde at ville spille fodbold på. Jeg ser mig selv som en power-spiller ude på backen, der både defensivt og offensivt gerne vil komme med en masse energi og styrke. Jeg kan rigtig godt lide at presse højt, stå højt på banen og have angreb for øje – så det passer rigtig godt ind i det, som vi praktiserer her. Jeg synes, at det er et perfekt match.

– Jeg er et stort familiemenneske, og jeg kan godt lide trygge rammer, så jeg kan koncentrere mig 100 procent om min fodbold. Derfor passer det mig rigtig godt, at der virker til at være et utroligt godt sammenhold i Nykøbing FC både på og udenfor banen. Der er fokus på, at man skal løfte i flok, og det kan jeg rigtig godt lide, slutter han.

Mikkel Andersen har fået trøje nummer 22.