Seneste nyt

Mathias Thrane: Teambuildingturen styrkede fællesskabet

af

Mandag til tirsdag var truppen på teambuildingtur, og det var to dage, der bragte holdet endnu tættere på hinanden.

Kører man ud af Østre Allé i Nykøbing Falster og dermed kommer forbi træningsanlægget i NFC Syd, vil man ikke kunne undgå at lægge mærke til intensiteten på områdets kunstgræsbaner.

Tempoet er højt og kommunikationen fra både spillere og trænere er ikke til at tage fejl af – opstarten er i fuld gang, og foråret nærmer sig stille og roligt.

En af spillerne, der knokler på træningsbanen er Mathias Thrane, og han glæder sig over, at der er damp på kedlerne igen.

– Jeg synes, at vi er kommet rigtig fint i gang. Vi er kommet tilbage i udmærket forfatning, og det er tydeligt at mærke, at folk har lavet det de skulle i ferien. Folk giver sig fuldt ud, og det er det vigtigste her i starten, hvor der er meget fokus på det fysiske arbejde.

– Man skal lige finde sine fødder igen. De tekniske ting sidder ikke helt i skabet efter halvanden måneds pause, men de kommer hurtigt igen, og jeg synes egentlig allerede, at niveauet er rigtig pænt. Alt i alt er det dejligt at være i gang igen, og personligt føler jeg mig også i god form, fortæller Thrane.

Fællesskabet skal give de sidste procenter

I starten af denne uge var den samlede trup på teambuilding tur ved Næsgaard Efterskole i udkanten af Stubbekøbing.

Spillerne blev sat overfor en række opgaver, hvor samarbejdet var i højsædet, og det gav ifølge Mathias Thrane en tur, der var fantastisk for fællesskabet.

– Jeg synes, at teambuildingturen var rigtig god. Man er jo nok altid lidt skeptisk ift. hvad der skal ske, men det var nogle rigtig gode aktiviteter, der var blevet planlagt. Sådan nogle ture giver altid noget godt socialt og styrker fællesskabet helt vildt, og det her var ingen undtagelse.

– Det fede ved sådan en tur er, at man jo bare er sammen non stop. Der er ingen telefoner eller alt muligt andet til at distrahere en, så man er bare sammen i det på en anden måde. Man får nogle samtaler, som man måske ellers ikke lige ville have, og man bliver knyttet tættere sammen som hold, siger holdets nummer syv.

Det stærke fællesskab er ikke blot godt at have udenfor banen. Det er ifølge midtbanespilleren også noget, der kan tages med indenfor kridtstregerne.

– Jeg tror helt sikkert, at det med at styrke fællesskabet udmønter sig i noget godt på banen. Jo bedre man har det sammen udenfor banen, så meget desto bedre bliver man også på banen. Vi skal ud og slås for hinanden indenfor kridtstregerne, og sådan en tur giver kun en endnu mere lyst til det, siger Thrane, der er positiv forud for det kommende forår.

– Vi virker til at være et rigtig godt sted, og jeg er meget fortrøstningsfuld over det forår, som vi går i møde. Vi er sultne, og vi har stor tro på egne evner, slutter han.

Mathias Thrane og resten af NFC spiller første træningskamp lørdag d. 25. januar ude mod FC Nordsjælland.