Seneste nyt

Mathias Tauber stopper karrieren

af

En stor personlighed i form af Mathias Tauber stopper karrieren efter indeværende sæson.

Når Nykøbing FC lørdag d. 25. maj runder sæsonen af med en udekamp mod Silkeborg, spiller Mathias Tauber i samme ombæring de sidste minutter i en flot karriere.

Mathias Tauber har besluttet at stoppe mens legen stadig er god og indstille karrieren efter indeværende sæson.

Tauber startede karrieren i Ølstykke, hvorefter karrieren bragte ham forbi både Næstved og AB inden, at han i 2010 skiftede til Lyngby, hvem han endte med at være anfører for repræsentere i otte år.

Højdepunktet kom i 2017, da han var en del af det Lyngby-hold, der på imponerende vis formåede at vinde bronze i Superligaen og efterfølgende kvalificere sig til 3. kvalifikationsrunde i Europa League.

I 2018 skiftede Mathias Tauber til Nykøbing FC og fra dag et gik han ind i truppen med stor professionalisme og en karakter, der har bidraget positivt hele vejen rundt i klubben.

Sportsdirektør Claus Jensen glæder sig over, at Nykøbing FC nåede at få glæde af Mathias Tauber både store fodboldmæssige og menneskelige kvaliteter.

– Mathias nåede at spille her i en enkelt sæson, men de aftryk han har sat fylder langt mere end som så. Tauber er fra første dag gået ind med stor professionalisme og har været et forbillede for vores mange unge spillere, der har nydt godt af hans både fodboldmæssige og menneskelige egenskaber. Vi er utroligt glade for, at vi nåede at få fornøjelsen af ham, og han vil altid være velkommen i Nykøbing FC. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke fremover, siger Claus Jensen.

Mathias Tauber har gennem en lang og stor karriere haft mange gode oplevelser gennem fodbolden. Det er derfor vemodigt for forsvarsspilleren, at karrieren nu lakker mod enden.

– Det føles selvfølgelig enormt mærkeligt, at det nu lakker mod enden, men samtidig føler jeg også, at det er den rigtige beslutning, der er truffet på det rette tidspunkt. Jeg vil gerne stoppe mens legen er god, og det har den i den grad været her i min tid hos Nykøbing FC, siger Tauber inden, at han fortsætter.

– Jeg har fra dag ét følt mig utrolig velkommen og hjemme i Nykøbing FC, hvor jeg har haft fornøjelsen af både at spille sammen med nogle spillere og arbejde sammen med en stab, der virkelig brænder for den her klub. Jeg er meget taknemmelig for den tid, jeg har haft i klubben, og jeg vil følge Nykøbing FC med stor interesse fremover, slutter Tauber.