Seneste nyt

Mathias Tauber og Nykøbing FC forlænger samarbejdet

af

Nykøbing FC og Mathias Tauber er blevet enige om at forlænge samarbejdet.

I sommer kom Mathias Tauber til Nykøbing FC efter en flot karriere i Lyngby, hvor han blandt andet var med til at vinde bronze i Superligaen.

Mathias Tauber har fortsat sit høje niveau i Nykøbing FC-trøjen, og det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre en kontraktforlængelse med forsvarskrumtappen.

– Mathias er gået ind i truppen med en professionalisme og et niveau, der er med til at løfte os hele vejen rundt. I samarbejde med vores andre meget erfarne spillere, løfter vi hele tiden niveauet i vores i forvejen stærke træningsmiljø. Mathias er en leder, og han vil gerne give sin erfaring videre, hvilket ikke mindst vores dygtige unge forsvarsspillere nyder godt af.

– På banen har Mathias leveret på et meget højt niveau, og han har spillet en markant rolle i, at vi er gået på vinterpause med 1. divisions bedste defensiv.

– Jeg glæder mig enormt over, at vi nu er blevet enige om en forlængelse for resten af sæsonen, så vi sammen kan se frem mod en meget spændende forårssæson, siger sportsdirektør Claus Jensen.

Læs mere om Mathias Taubers forlængelse her på hjemmesiden.

Fakta om Mathias Tauber:

Født: 24. august 1984 (34 år)

Tidligere klubber: Ølstykke, Næstved, AB, Lyngby BK.

NFC-statistik: 13 kampe/1 mål.