Seneste nyt

Mathias Tauber: Nykøbing FC var et nemt valg

af

Ifølge Nykøbing FC’s nye 6’er var det ikke et svært valg at skrive under for hele Lolland-Falsters hold, da muligheden opstod.

Tirsdag middag blev Mathias Tauber præsenteret som ny Nykøbing FC-spiller, hvorefter han straks trak i træningstøjet og havde sin første træning med sine nye holdkammerater i NFC Syd.

Truppen tog med det samme godt imod vores nye rutinerede 6’er, og Mathias Tauber glæder sig dog også over at være kommet til klubben.

– Jeg valgte Nykøbing FC af flere årsager. Jeg var rimelig selektiv i mine udvælgelse, og jeg havde et par tilbud fra både ind- og udland. Mine kriterier for en ny klub var, at det skulle være et sted, hvor værdierne var gode, ambitionerne var store og et sted, hvor jeg var tiltænkt en rolle, der passede til det, som jeg også havde lyst til. Nykøbing FC rummede alle de kriterier, så i sidste ende, var det faktisk ikke et svært valg.

– Nykøbing FC rummer mange af de samme værdier, som der var i Lyngby, hvor jeg har spillet i de seneste otte år. Fællesskabsfølelsen, talentudvikling, stenhårdt arbejde og respekt for hinanden er i højsædet, og det er noget, som jeg sætter stor pris på. At klubben er hele Lolland-Falsters hold, og at hele oplandet er bag en, synes jeg også er et rigtig spændende element, fortæller Tauber umiddelbart efter sin første NFC-træning.

Mathias Tauber har erfaring for højeste niveau med 80 Superligakampe for Lyngby. Midterforsvareren glæder sig til at lære fra sig, men går samtidig ydmygt til opgaven i Nykøbing FC.

– Jeg er her selvfølgelig for at spille fodbold, men først skal jeg lige tilbage i fulde omdrejninger. Jeg har set at drengene, har gjort det rigtig godt indtil videre, så jeg går ydmygt til min rolle på holdet. Først og fremmest skal jeg gøre mig fortjent til en plads på holdet.

– Udenfor banen har jeg selvfølgelig en masse erfaring og rutine, som jeg skal dele ud af. Man kan som klub altid lægge på, og det vil jeg meget gerne være med til at skubbe på hen imod, siger Tauber.

Flotte omgivelser og godt miljø

Mathias Tauber blev ikke blot præsenteret i dag – han havde også første arbejdsdag på træningsbanen.

6’eren er imponeret af omgivelserne og niveauet på træningsbanen.

– Der er rigtig fine forhold her i klubben, og det er en fornøjelse. I dag kom jeg ud til en træningsbane, der står grøn og flot, og det er jo ikke alle forundt. Der er ved at blive lagt vand og varme i CM Arena, og det vidner jo også om en klub, der er i en rigtig god udvikling.

– Niveauet til træning var rigtig godt. Der er mange dygtige spillere, og der var stor kvalitet på derude. Der spilles god teknisk fodbold langs jorden og med spillere, der ikke er bange for at have bolden. Det lover rigtig godt, siger forsvarsspilleren, der samtidig lægger vægt på, at han sætter pris på Nykøbing FC’s måde at spille fodbold på.

– Nykøbing FC spiller fodbold på en måde, som jeg rigtig godt kan lide. Jeg kan godt lide at spille fodbold, og jeg kan godt lide, at man kan dominere kampen på bolden og samtidig spiller offensivt samt langs jorden. Jeg ser meget frem til at komme i kamp.

Allerede mandag begyndte jungletrommerne at buldre om Mathias Taubers ankomst, og reaktionerne fra jer fans har været rigtig gode.

Det glæder Mathias Tauber, som ser frem til at møde jer.

– Jeg er rigtig glad for den reaktion, der har været fra fansene på den her aftale. Jeg glæder mig enormt meget til at spille foran dem, og jeg håber, at vi får et rigtig godt forhold, slutter Tauber.