Seneste nyt

Mathias Kristensen: Utroligt vigtigt med mange folk på stadion

af

Topscorer Mathias Kristensen glæder sig til fredagens kamp, hvor han håber, at mange vil tage turen i Lollands Bank Park.

Nykøbing FC’s tilbagevenden til NordicBet Ligaen har været målrig, underholdende og ikke mindst dramatisk.

Samtlige kampe har været spændende, og især i Lollands Bank Park, har der været god grund til at komme op af stolene, da NFC har scoret hele otte mål i tre hjemmekampe.

Et par af disse mål er scoret af Mathias Kristensen, og han håber at se mange tilskuere i Lollands Bank Park til morgendagens kamp.

– Det er alfa og omega for os, at der kommer mange folk på stadion og støtter os. Vi har tidligere vist, at vi performer bedst, når vi kan mærke ’12. manden’ i ryggen, så jeg håber selvfølgelig, at mange vil komme i Lollands Bank Park i morgen, siger Mathias Kristensen, som spår en noget mere lige kamp end tabellen antyder.

– Jeg tror ikke, at der er nogen, der havde gættet på, at Esbjerg skulle ligge sidst efter seks runder. Der er ingen tvivl om, at Esbjerg råder over en masse kvalitet, så vi skal være klar fra start og ramme vores højeste niveau. Gør vi det, så er jeg også sikker på, at vi kan tage alle tre point.

Du kan købe billetter på nfc.eventii.dk.