Seneste nyt

Mathias Kristensen: Fedt og specielt at møde hjembyen

af

Vores store angriber er fra Odense, hvorfor han onsdag står overfor holdet, som der blev set op til i barndommen.

’Stor fucking fynbo – vi har en stor fucking fynbo!’.

Man kan nærmest høre sangen for sig, når man læser den på skrift, og det er da også med passion og en stor portion kærlighed, at Mathias Kristensen bliver hyldet fra tribunen med sangen.

Der er statsgaranti for, at sangen bliver sunget igen på onsdag, når Nykøbing FC tager imod OB, og netop modstanderen fra Odense er en speciel en af slagsen for topscoreren Mathias Kristensen.

– Der er ingen tvivl om, at det er specielt for mig at skulle møde min hjem- og barndomsby. Jeg kom jo på Odense Stadion, da jeg var yngre, hvor jeg selvfølgelig holdt med dem, men det ville kun gøre det endnu sjovere at slå dem, siger Mathias Kristensen, der ved lodtrækningen også havde onsdagens modstander som en af hans ønskemodstandere.

– Jeg sad da lidt og håbede på, at vi ville trække dem. Det er en fantastisk sjov kamp både for mig og klubben, men samtidig synes jeg også, at vi har en mulighed for at gå i kvartfinalen. Det ville være kæmpestort.

Tro på egne evner

OB må som Superligamandskab tage favoritværdigheden på deres skuldre, men det er ikke noget, der fylder i hovedet på Mathias Kristensen. Han tror på avancement, der vil sikre NFC en historisk kvartfinale.

– Vi glæder os helt utroligt til den her kamp. Det er en af de større, og det er fantastisk at slutte året af med den. Jeg glæder mig til stemningen i CM Arena – mod Esbjerg i seneste runde var den helt speciel selvom, at vi naturligvis stadig blot må være 500. Man har virkelig kunne mærke pokalfeberen på Lolland-Falster, og den håber jeg bliver taget med ind på lægterne på onsdag, siger MK inden, at han fortsætter.

– Vi tror på egne chancer i den her kamp. Vi er ikke benovede over, at der kommer en Superligahold og besøger os, og vi tror på, at vi kan komme i den kvartfinale, slutter MK.

Der er kampstart kl. 16:30 og kampen kan ses på Viaplay Sport. Der er udsolgt til opgøret.