Seneste nyt

Mathias Kristensen: Fantastisk at vende bøtten på den måde

af

Topscorer Mathias Kristensen glæder sig over dagens 0-5-sejr i Jammerbugt og ikke mindst den nye førsteplads på topscorerlisten.

Det har ikke været nemme seneste 14 dages tid for Nykøbing FC, hvor det forud for dagens kamp mod Jammerbugt, var blevet til tre nederlag.

Bøtten blev dog for alvor vendt i dag, hvor alt tvivl om holdet blev manet til jorden med en fantastisk 0-5-sejr over Jammerbugt FC.

Efter kampen glædede kampens ene dobbelte målscorer sig over resultatet.

– Vi var meget opsatte på at gå ud og bevise, at de seneste tre kampe ikke var et udtryk for vores niveau, så det er naturligvis fantastisk at kunne gå ud og vende bøtten ved at vinde sådan en kamp med 0-5. Det giver en rigtig god følelse og et afsæt mod resten af efteråret, siger MK, der så to forskellige halvlege.

– Første halvleg var svær. Ikke mindst på grund af en bane, der måske ikke helt indbød til den fodbold, som vi gerne vil spille. Jeg synes dog, at vi går til pause fuldt fortjent foran.

– I anden halvleg bliver de jo nødt til at komme frem, og der ved vi bare, at vi kan straffe alle hold. Vi løb derinde med en fantastisk følelse, og jeg synes ikke, at 0-5-sejren er på et mål for meget.

Mathias Kristensen stod selv for hele to mål, hvoraf det ene var en regulær frisparksperle til 0-4.

Målet bragte ham alene i spidsen på topscorerlisten i NordicBet Ligaen, og selvom den store angriber ikke er meget for at have fokus på andet end holdet, kan han dog alligevel godt glæde sig over det.

– Jeg elsker at score, så det her var naturligvis en god kamp for mig. Som angriber har man jo altid lidt det ene øje på topscorer listen, så den er ekstra sjov at kigge på lige nu, slutter MK med et smil.

Næste opgave for ’MK’ og resten af NFC er lørdag d. 6. november, hvor Hobro IK gæster Lollands Bank Park. Den kamp kan du købe billet til her.