Seneste nyt

Mathias Gehrt: Jeg ville rigtig gerne være en del af Nykøbing FC

af

Søndag fik Mathias Gehrt lyndebut i Nykøbing FC-trøjen, og han glæder sig over at være i klubben.

Der var stor aktivitet i Nykøbing FC på transfervinduets sidste dag og en af de ting, der skete var, at den tidligere Brøndby og U-landsholdsspiller Mathias Gehrt kom til.

For hovedpersonen selv gik tingene pludselig hurtigt, men han glæder sig over at være kommet til Nykøbing FC, som han har fået et rigtig godt indtryk af.

– Det har selvfølgelig været meget hektisk, og det hele er gået meget stærkt, men jeg er rigtig glad for nu at være Nykøbing FC-spiller. Det bliver helt sikkert rigtig godt.

– Jeg tror meget på det projekt, som Nykøbing FC har gang i, og det vil jeg rigtig gerne være en del af. Samtidig har jeg hørt meget positivt om træningsmiljøet i klubben, og så passer den offensive spillestil mig også rigtig godt, fortæller Mathias Gehrt.

Skulle have haft alle tre point

Mathias Gehrt startede inde på kanten i gårsdagens kamp og herfra fik han en fin debut i en kamp, hvor han dog mener, at Nykøbing FC godt kunne have snuppet alle tre point.

– FC Helsingør er jo et godt hold, men jeg synes, vi spiller en fin kamp. De starter godt, men så overtager vi, og vi bør vel egentlig også score. Det var en lige kamp, men jeg står med en følelse af, at vi godt kunne have taget alle tre point.

– Målene er det eneste, der mangler i øjeblikket, men de skal selvfølgelig nok komme igen. Vores defensive base ser rigtig god ud, og vi giver ikke meget væk til modstanderne, så når først vi får den her forløsning med målene, så skal det nok blive rigtig godt, siger Nykøbing FC’s nye nummer 8.

Udefra set gik Mathias Gehrt direkte ind i Nykøbing FC-spillet og gjorde en god figur. Selv mener han dog, at det kan blive endnu bedre.

– Jeg er OK tilfreds med min egen præstation. Jeg håber dog at kunne vise endnu mere når jeg falder endnu bedre ind i spillet og lærer mine holdkammerater bedre at kende og finder ud af, hvad deres spidskompetencer er. Alt i alt synes jeg, at det var en fin debut, hvor der er plads til forbedringer.

– Jeg har kun trænet med én gang, men jeg har spillet mod drengene mange gange, og jeg synes virkelig, at de rummer meget kvalitet. Det er en god gruppe, som jeg nok skal falde godt til i, slutter han.

Næste opgave for Mathias Gehrt og resten af Nykøbing FC er på søndag, når turen går til Fredericia.