Seneste nyt

Mathias Gehrt: Har genfundet glæden ved fodbold i NFC

af

Mathias Gehrt har forlænget sin kontrakt med Nykøbing FC frem til 2022, og det skyldes ikke mindst, at glæden ved at spille fodbold er blevet genfundet på Lolland-Falster.

Tidligere på dagen underskrev Mathias Gehrt en ny og 3-årig kontrakt med Nykøbing FC, hvorfor parterne nu har papir på hinanden frem til 2022.

Den offensive kreatør kom til klubben sidste sommer og fra dag ét har Mathias Gehrt været glad for at være i Nykøbing FC.

– Fra allerførste dag i Nykøbing FC har jeg følt mig velkommen og værdsat. Samtidig spiller vi en form for fodbold, der passer perfekt til mig, og som jeg desuden også synes er utrolig sjov. Jeg er enormt glad for, at jeg nu i de næste tre år fortsætter i klubben, og jeg glæder mig allerede til at starte op efter ferien, siger Mathias Gehrt.

Glæden er genfundet

Mathias Gehrt kom til Nykøbing FC efter et ophold i FC Roskilde, hvor det var småt med spilletid. Lysten og glæden ved at spille fodbold var forsvindende, men den er ifølge Gehrt genfundet på Lolland-Falster.

– Da jeg skiftede til Nykøbing FC sidste sommer, var det blandt andet fordi jeg havde en enormt god fornemmelse af, at Nykøbing FC var et godt sted at være. Det er jeg sidenhen kun blevet bekræftet i, og jeg føler virkelig, at jeg har genfundet glæden ved spillet hernede i Nykøbing FC.

– Jeg har altid elsket at spille fodbold, men det er ingen hemmelighed, at jeg efter min alvorlige skade i min tid i Holland og lidt ærgerlige ophold herefter, har kæmpet lidt mere med glæden ved fodbold. Den har jeg fundet tilbage til her i Nykøbing FC med fornyet styrke, og det er længe siden, at jeg har glædet mig så meget til at møde til træning, være i et omklædningsrum og spille kampe. Jeg er meget taknemmelig for at være i Nykøbing FC, siger Mathias Gehrt.

Mathias Gehrt og resten af Nykøbing FC truppen starter træningen til den nye sæson d. 20. juni.