Seneste nyt

Mathias Gehrt: Det er en kæmpe forløsning

af

Vikariende anfører Mathias Gehrt var efter kampen glad for aftenens sejr, som han ikke var bleg for at kalde forløsende.

Med anførerbindet om armen gik Mathias Gehrt forrest på et hårdt kæmpende NFC-mandskab, der gav absolut alt, hvad de havde i sig i aftenens sejr over FC Fredericia.

Efter kampen var Mathias Gehrt utrolig glad for sejren, som han mener kan være med til at igangsætte en god periode for holdet.

– Det var en kæmpe forløsning i dag. Jeg synes, at vi viser, at vi er et mentalt stærkt hold, hvor vi kommer ud og arbejder stenhårdt efter skuffelsen i sidste weekend. Det viser format, og vi får en flot sejr over et hold, som vi generelt har haft det svært med.

– Man kan virkelig mærke det i omklædningsrummet. Alle er helt oppe at køre, og der er virkelig noget at arbejde videre på frem mod næste kamp. Vi tager al den selvtillid, som vi kan, med videre til næste weekends kamp.

– Jeg tror faktisk godt, at vi kan bruge den her lange periode med modgang til noget på lang sigt. Nu er vi kommet over den hurdle og fået den første sejr, og det tror jeg på kan give os en hel masse. Det kræver noget specielt af alle, og det kan vi bygge videre på.

– Jeg kan godt mærke, at jeg er lidt brugt nu. Alle gav alt, hvad de havde, og det er virkelig fedt at være en del af det her hold, hvor alle bare giver alt og arbejder så hårdt for hinanden og klubben, siger Mathias Gehrt.

Næste opgave for Mathias Gehrt og resten af holdet er næste lørdag, hvor Hillerød gæster Lollands Bank Park.