Seneste nyt

Matchvinderen Koch: Der er brug for alle i truppen

af

Sebastian Koch fik i dag chancen fra start, og kantspilleren kvitterede med to mål. Koch glæder sig over målene og over, at hele truppen trådte i karakter.

Onsdag aften blev det til videre avancement i Sydbank Pokalen, da Holbæk på udebane blev slået med 2-1.

Begge Nykøbing FC-mål blev sat ind af Sebastian Koch, og han glæder sig over den hårdt tilkæmpede sejr.

– Jeg synes, at vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi gør mange ting rigtigt. Vi spiller kampen præcis, som vi havde aftalt, og vi bør vel ret beset også føre med mere end 1-0.

– Vi kommer ikke ordentligt ud til anden halvleg. Vi begyndte at hvile for meget på laurbærrene, og det må vi aldrig gøre. Heldigvis kommer vi tilbage, og det er dejligt, at vi viser, at vi er i stand til at komme tilbage fra en svær periode, siger Koch.

Den dobbelte målscorer var en af flere, der fik sin første plads i startopstillingen, og han glæder sig over sine to mål samt, at holdet fik vist, at der hersker stor bredde i truppen.

– Det var rigtig dejligt at få scoret og ikke mindst få 90 minutter i benene. I dag viste vi, at vi er den enhed, som vi siger, at vi er. Der er brug for at alle kommer ind og bidrager – ikke mindst i det her stramme program, som vi har i august. Så det er super vigtigt, at alle mand er klar til at steppe op, når det gælder, slutter han.

Næste opgave for Sebastian Koch og resten af Nykøbing FC er på søndag, hvor Hvidovre gæster CM Arena kl. 18:00.