Seneste nyt

Matchvinderen Holten: Utrolig glad for at kunne hjælpe holdet

af

Emil Holten var skarpheden selv, da han søndag eftermiddag lavede to mål i 3-2-sejren over FC Roskilde. Målene glæder angriberen, der melder om god stemning i truppen.

Med to mål og en ’hockey-assist’ var Emil Holten dybt impliceret i gårsdagens 3-2-sejr over FC Roskilde.

Kampen var tæt, men angriberen er tilfreds med, hvordan Nykøbing FC greb kampen an, samt de mål han fik scoret.

– Jeg synes, at det var fortjent, at vi endte med at tage sejren. De var gode på bolden, men det vidste vi jo også før kampen, at de ville være. Vi var skarpe i vores omstillinger og i defensiven – vi gav to dumme mål væk, men derudover synes jeg ikke, at de kom frem til det store, vurderer Emil Holten, inden han glæder sig over sine to mål.

– Jeg er rigtig lettet og utrolig glad over, at jeg kunne hjælpe holdet med et par mål. Jeg synes, at jeg har spillet nogle fine kampe, men som angriber, så ved man godt, at det er målene, der tæller. Det var super dejligt, at der kom et par stykker i dag.

Sejren betød, at Nykøbing FC nu er ubesejrede i fire kampe i streg, og at det er blevet til otte point i samme antal kampe.

Ifølge den høje angriber bidrager det til den ellers i forvejen gode stemning i truppen.

– Der har hele tiden været god stemning i truppen. Selv da vi tabte følte vi, at vi var på rette vej, men nu kommer sejrene, og det giver selvfølgelig bare endnu mere til os, slutter Holten.

Nykøbing FC og Emil Holtens næste opgave er søndag, hvor Brabrand venter på udebane.