Seneste nyt

Matchvinder Jessen: Vi har hungret efter den sejr

af

Nicolai Jessen kom i går ind fra bænken, og afgjorde med sin 1-0-scoring kampen mod FC Roskilde til stor glæde for hele holdet.

Ved stillingen 0-0 blev Nicolai Jessen sendt på banen i Roskilde, og en lille kvarter senere sendte han føringsmålet i nettet.

Hårdt arbejde og god organisation betød at sejren herefter blev kørt hjem i sikker stil, og dermed var forårets første sejr i hus. Sejren glæder gårsdagens matchvinder.

– Det er en enorm lettelse at stå med en sejr i dag. Vi har hungret efter den sejr, så det var rigtig dejligt at kunne juble efter kampen.

– Jeg synes, at vi sad relativt tungt på første halvleg, men Roskilde kom hårdt ud til os i anden halvleg, hvor vi ikke rigtigt fik sat vores spil.

– Vi holdt hovedet koldt, fordi vi ved, at vi som hold kan score ud af det blå, og det gjorde vi igen i går. Derfra var kampen igen på vores præmisser, og vi får egentlig også presset godt på for 2-0-målet. Det var en dejlig sejr.

Nicolai Jessen startede på bænken, og han var derfor glad for at komme ind og gøre forskellen i gårsdagens kamp.

– Jeg startede på bænken, og det er selvfølgelig ikke der, hvor jeg helst vil være. Så jeg var lidt indebrændt, og det er jeg glad for, at jeg gik ud på banen og fik brugt konstruktivt ved at blive matchvinder, slutter Jessen.

Næste kamp for Nicolai Jessen og co. er på mandag, hvor turen går til Esbjerg.