Seneste nyt

Matchvinder Jessen: Der blev sunget lidt højere efter kampen

af

Nicolai Jessen sørgede i går med sin scoring til 1-0 for en forløsende Nykøbing FC-sejr mod Thisted FC, og den hurtige kantspiller glæder sig over sejren.

Nykøbing FC har før fejret gode resultater på Lerpytter Stadion i Thisted, og søndag skete det så igen, da Nicolai Jessen sørgede for 1-0-sejren med sin scoring efter et kvarter.

Kantraketten glæder sig over sejren og fortæller samtidig, at der blev givet ekstra gas ved sejrssangen efter kampen.

– Der blev sunget lidt ekstra højt i omklædningsrummet efter sejren. Det er jo en sejr, som vi har ventet et stykke tid på, fortæller Jessen, inden han uddyber om kampen.

– Det er ikke fordi vi gjorde så meget anderledes i går, men hele holdet arbejdede stenhårdt og løb rigtig mange kilometer. Vi spillede ekstremt disciplineret, og det betød også, at vi fik lukket godt ned for dem. Jeg synes endda, at vi også have chancerne til både 2-0 og 3-0.

Nicolai Jessen fik en skæv start på sæsonen pga. en skade, men i går fik kantspilleren fra Rødby plads i startopstillingen for første gang i denne sæson.

– Det var så dejligt at få scoret igen. Det er jo det, som jeg skal bidrage med. At jeg så gør det i min første starter siden skaden giver kun endnu mere selvtillid, og jeg satser på, at det er starten på en stime.

Nykøbing FC går nu ind i en periode med kamp både onsdag og søndag, hvor henholdsvis Vejle BK og Esbjerg fB venter. I dag er der derfor stor fokus på at komme sig ordentligt efter gårsdagens flotte sejr, men troen på en god stime ligger dog samtidig og ulmer.

– Vi går ind i et hårdt program nu, så det er vigtigt at få restitueret ordentligt. Nu har vi lidt træning i dag og i morgen, men så er der ellers også bare fuld fokus på onsdagens kamp mod Vejle.

– Det bliver en svær kamp, men vi tror selvfølgelig på det. Kampen i går viser også, hvor tæt den her række er. Vi gik ud og dominerede kampen mod det hold, der lå nummer et og ikke havde tabt i otte kampe – det viser bare, hvor uforudsigelig og tæt divisionen er, slutter Jessen.

Næste kamp for Nykøbing FC er onsdag, hvor Vejle BK gæster Nykøbing F. Idrætspark.