Seneste nyt

Martin Bernburg er ny mentaltræner i NFC Talent

af

Nykøbing FC U10-U19-spillere får glæde af den tidligere Superliga- og landsholdsspiller Martin Bernburg, da han er ny mentaltræner i klubben, hvorfor han ny indgår i et team med udviklingsansvarlig, Søren Christensen.

Nykøbing FC’s talentafdeling har fået endnu en stor kapacitet til glæde for klubbens mange talentfulde spillere i årgangene U10-U19.

Martin Bernburg, som har en fortid som både Superliga- og landsholdsspiller, er ny mentaltræner i Nykøbing FC, og han skal sammen med udviklingsansvarlig Søren Christensen stå for at optimere miljøet i klubben og styrke de unge talenter mentalt.

Teknisk chef Jan Michaelsen glæder sig over tilgangen af Martin Bernburg.

– Der er ingen tvivl om, at det er en rigtig stor kapacitet, vi her får ind i form af Martin. Martin kommer med en masse knowhow – både fagligt gennem sin uddannelse, men også via sin mangeårige erfaring fra fodbold på øverste hylde. Både vores trænere og unge spillere kommer til at nyde rigtig godt af Martins egenskaber, og vi er meget tilfredse med at have fået ham ind i staben, siger Michaelsen.

Som mentaltræner i Nykøbing FC bliver Martin Bernburgs primære opgave at skabe et stærkt NFC-miljø, hvor alle spillere trives samt er glade og derfor også har de bedste forudsætninger for at blive den bedst mulige udgave af sig selv.

– Overordnet set bliver min opgave at skabe trivsel, så vi kan udfolde det fulde potentiale hos vores spillere og trænere. Mennesker fungerer bedst, når de trives i det miljø, de er i, og vi har derfor stor fokus på netop det, så motivationen og den indre lyst kan blomstre. Jeg tror på, at trivsel og et godt miljø skaber de bedste forudsætninger og dermed også resultater, siger Bernburg, der allerede er kommet godt i gang med arbejdet i NFC.

– Jeg synes, at jeg har fået en rigtig god start i klubben. Jeg oplever en klub, hvor der er en masse gåpåmod. Alle er klare til at lære og nysgerrigheden fra både spillere og trænere er stor. Jeg glæder mig til at dykke endnu længere ned i klubbens DNA, slutter han.