Seneste nyt

Marginalerne manglede i Roskilde

af

Nykøbing FC pressede på i store dele af dagens træningskamp mod FC Roskilde, men alligevel sluttede det hele, som det startede – 0-0.

Fredag eftermiddag besøgte Jens Olsens mandskab FC Roskilde i opstartsfasens næstsidste træningskamp.

Kampen startede som lyn og torden for Nykøbing FC, da der fra første fløjt blev arbejdet med et hidsigt presspil. Allerede efter to minutter var det ved at give pote, da det tvang FC Roskilde ud i et boldtab tæt på eget felt.

Nicolai Jessen opsnappede bolden og forsøgte sig fra distancen, men uheldigvis for de rødklædte Nykøbing-drenge gik forsøget et stykke over mål.

Efterfølgende var Kasper Jensen tæt på efter et hjørnespark ligesom også Sebastian Koch fremtvang en farlig situation omkring feltet efter et godt løb op ad højrekanten.

Efter et lille kvarter måtte Anders Due kortvarigt fra banen, da han fik en albue i hovedet og måtte få en bandage rundt om hovedet. Det spillermæssige overtal udnyttede FC Roskilde til at få momentum, og efter en lille halv time fik hjemmeholdet da også et stort tilbud for at komme i front.

Mathias Gehrt modtog en fladt indlæg ved bagerste stolpe, men dagens Nykøbing FC-målmand Sebastian Olsen pressede Gehrt til at sparke højt over mål.

Trods forskrækkelsen kom Nykøbing FC efterfølgende atter bedre i kampen, og dominerede indtil dommerens pausefløjt.

Hvor første halvleg var en omskiftelig affære, blev anden halvleg præget af et stort Nykøbing FC-overtag.

FC Roskilde forsøgte med mange lange afleveringer, men midterforsvaret med Jakob Bonde og Kasper Jensen afviste gang på gang. I stedet begyndte Nykøbing FC at folde sig ud på banens sidste tredjedel, og som kampen skred frem gav det også en håndfulde gode chancer.

Joachim Wagner var i dag tilbage efter en kort skadespause, og med et kvarter tilbage snød han offsidefælden og fik en friløber. Desværre for Wagner og resten af Nykøbing FC hev Roskilde-målmanden dog en stor redning frem.

Friløberen satte gang i et stormløb mod FC Roskildes mål og Nykøbing FC virkede i det hele taget til at være holdet med det  fysiske overskud i hele anden halvleg.

10 minutter før tid kombinerede Nykøbing-midtbanen sig gennem Roskilde-forsvaret, og i sidste ende var det atter Joachim Wagner, der fik chancen fra kanten af feltet. Igen hev Roskilde-målmanden dog en flot redning frem.

FC Roskilde havde i det hele taget rigeligt at gøre med at få fat i bolden og skubbe spillet ud af egen forsvarszone, og det var ikke mindst på grund af det hidsige og høje pres af drengene fra Falster.

På trods af en god Nykøbing FC-præstation og et stort overtag i anden halvleg, ville bolden dog ikke i mål denne fredag eftermiddag.

Det hele sluttede derfor uden mål – 0-0.

Træningskamp
Fredag d. 14. juli 2017.

15:30 på Roskilde Stadion

FC Roskilde – Nykøbing FC

0-0 (0-0)
Nykøbing FC (4-3-3): Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Kasper Jensen (89. Jeppe Arnesen), Jakob Bonde, Anders Due, Anders Vest-Hansen (70. Jordan Wilson), Søren Christensen (89. Sigurd Schøndorf), Lars Pleidrup, Sebastian Koch (60. Joachim Wagner), Nicolai Jessen (65. Mads Jensen), Mikkel Dahl (70. Jan Berner).