Seneste nyt

Marcus Backmann: Alle i klubben trækker i samme retning

af

Nyankomne Marcus Backmann er faldet godt til i NFC, hvor han allerede har bemærket det store fællesskab.

Nykøbing FC’s nye nummer seks, Marcus Backmann, stødte til truppen forrige lørdag, og han er kommet på træningsbanen med både glæde, energi og kvalitet.

Selv er han da også begejstret over den start, som han har fået i NFC.

– Jeg synes, at den første uge har været helt fantastisk. Det har været en fed start. Jeg er kommet ind i en gruppe, de har det rigtig godt sammen og allerede fra første træning, har der været højt niveau. Jeg er blevet taget godt imod og alt i alt, er det bare dejligt at være i gang her i Nykøbing FC, siger Backmann, der allerede har mærket meget til det specielle fællesskab, der hersker i klubben.

– Mit første indtryk af klubben er, at den er baseret på et ekstremt stærkt sammenhold både i truppen og blandt alle omkring den. Alle kan lide hinanden, alle bakker op om hinanden og alle har ligesom ét fælles mål om, at vi skal lykkes. Det synes jeg er virkelig fedt. Jeg er faldet rigtig godt til, og både trænere, spillere og stab har kigget godt efter mig her i starten. Alle er enormt imødekommende, og det gør bare, at man lynhurtigt føler sig hjemme.

Positivt overrasket over niveau

Den 22-årige forsvarsspiller har spillet hele sin foreløbige karriere i Lyngby, hvor han har været vant til et meget højt niveau på træningsbanen.

Backmann er dog ikke blevet skuffet over niveauet i NFC – tværtimod.

– I de første træninger har der været meget fokus på spil i små områder med få berøringer, og her synes jeg, at niveauet har været højt. Det har faktisk overrasket mig lidt, hvor højt niveauet har været, så det har bare været en fornøjelse at træde ind i, siger truppens nye nummer seks, der har en fået en god fornemmelse af holdets niveau.

– Jeg har en god fornemmelse, og jeg tror på, at vi med det niveau, som vi har, kan gå et rigtig stærkt forår i møde, slutter Backmann.

Marcus Backmann og resten af holdet har første træningskamp lørdag d. 25. januar mod FC Nordsjælland.