Seneste nyt

Malte Johannsen: Vi glæder os til at komme i gang

af

Forsvarsspiller Malte Johannsen kan søndag få officiel debut for NFC, og han glæder sig til at komme i gang og møde fansene.

I morgen går det løs i Lollands Bank Park, når Nykøbing FC tager imod Superliga-nedrykkerne fra Lyngby BK.

En af de spillere, der kan komme i spil til kampen, er Malte Johannsen, og han ser frem mod Lyngby-kampen, som han og resten af holdet går ind til med stor selvtillid.

– Det bliver en svær kamp. Vi skal være klar fra start og lukke af nede bag i. Det er en Superliga-nedrykker mod en oprykker fra 2. division, så vi skal være klar, men samtidig har vi også stor tro på os selv.

– Lyngby kommer med hurtigt spil og højt pres. De har nogle gode individualister og er som sådan et godt hold. Vi har lige mødt dem i en træningskamp, hvor vi vandt 3-2, så vi går ind med stor selvtillid til kampen. Vi skal ud og fortsætte den stime, der blev grundlagt i sidste sæson, og så skal vi stå sammen som hold. Det er dét, der kendetegner os, og det er en kæmpe styrke at have, siger Malte.

Imens Nykøbing FC tog en enkelt år i 2. division, spillede Malte Johannsen i FC Fredericia. Forsvarsspilleren med det stærke venstreben har derfor fuldstændig fingeren på pulsen ift. niveauet i rækken, og han mener sagtens, at NFC kan begå sig.

– Jeg føler, at vi er et sted som hold, hvor vi sagtens kan begå os i NordicBet Ligaen. Vi er et af de hold, der rigtig gerne vil spille fodbold, og det ser jeg som en god ting. Det er en stærk række – det skal man ikke underkende, men alle kan slå alle, og det har vi også set de sidste mange sæsoner. Det hold der er der mest og lægger mest i kampen, det er som regel dem, der vinder kampene. Så vi skal være klar fra start og give os maksimalt. Vi glæder os til at komme i gang, fortæller han.

Johannsen fik uofficiel debut i tirsdags i træningskampen mod B.93, men nu glæder sig til en kamp, hvor det bliver alvor, og hvor fansenes opbakning fra tribunen forhåbentlig bliver stor.

– Jeg glæder mig til at spille i Lollands Bank Park i en officiel kamp. Det bliver fedt at møde fansene, og jeg håber på rigtig stor opbakning fra lægterne, slutter han.

Husk at du kan købe billet til kampen på nfc.eventii.dk.