Seneste nyt

Magnus Warming vender hjem til Nykøbing FC på lejeaftale

af

Den talentfulde Nykøbing-dreng Magnus Warming er hjemme i Nykøbing FC igen på en lejeaftale.

Som 15-årig tog Nykøbing-drengen Magnus Warming turen fra Nykøbing FC’s talentafdeling til Brøndby IF’s ditto.

Sidenhen fik Magnus Warming Superliga-debut på Brøndbys førstehold under ledelse af Alexander Zorniger, og det er da også en spiller med et uomtvisteligt potentiale, som vi nu atter kan præsentere i NFC-trøjen.

Sportsdirektør Claus Jensen glæder sig over, at vi i NFC igen skal arbejde med Magnus Warmings store potentiale.

– Det er altid en stor glæde, når vores lokale drenge vender hjem til rødderne, og det gælder også for Magnus Warming, hvis potentiale ikke er til at tage fejl af.

– Magnus er en rigtig Nykøbing-dreng med fødderne plantet solidt på jorden. Han tog turen fra børnefodbold til ungdomsspiller i Nykøbing FC, hvorefter Brøndby IF fik øje på hans store potentiale, og sidenhen har givet ham debut på førsteholdet, som en af de yngste i klubbens historie. Det vidner om, at det er en meget talentfuld ung mand, som vi nu får hjem igen på en lejeaftale, og vi glæder os utroligt meget over igen at have Magnus i klubben, siger Claus Jensen.

På det seneste har Magnus Warming primært gjort sig på Brøndbys talentfulde U19-hold, hvorfor der nu venter en periode med tilvænning til seniorfodbold, som led i hans udvikling.

– Magnus har et rigtig stort potentiale. Vi ved, at springet fra ungdomsfodbold til seniorfodbold er stort og skal gøres med tålmodighed. NFC, Brøndby og Magnus selv har alle en tro på at det vil udvikle ham som spiller at være i vores stærke seniortrup i NordicBet Ligaen og samtidig være et sted, hvor han føler sig hjemme. Vi værner meget om vores lokale talenter, og vi er derfor glade for, at vi nu igen kan være med til at udvikle Magnus frem mod hans videre karriere samtidig med, at vi selv får glæde af hans evner i en periode, slutter Claus Jensen.

Position: Kantspiller

Fødselsdato: 8. Juni 2000 (18 år)

Tidl. klubber: Nykøbing FC og Brøndby IF.