Seneste nyt

Magnus Nykjær tilbage til bjørnene

af

Magnus Nykjær bliver den tredje nye spiller som Nykøbing FC i dag præsenterer. Ny er dog ikke helt korrekt for Magnus fik sin fodboldopvækst hos bjørnene, men for lod klubben som 15 årig for at tage på idrætsefterskole i Vejle.

Nu er han tilbage, og det glæder han sig meget over;
– Det er mega rart at være tilbage, hvor jeg har voksede op, og ikke mindst der hvor jeg fik min fodboldmæssige opvækst, og hvor jeg har været størstedelen af mit liv. Det betyder meget for mig at spille for den største klub i landsdelen. Der er virkelig god opbakning bag Nykøbing FC.

Hvorfor rejste du?
– Da jeg var U15 spiller tog jeg på idrætsefterskole i Vejle, og efterfølgende fik jeg muligheden for at skrive kontrakt og spille U17- og U19 Liga fodbold for Vejle Boldklub. Den mulighed ville jeg gerne forfølge og det var grunden til at jeg besluttede mig for at prøve noget andet på det tidspunkt, siger Magnus Nykjær som blev 19 år i februar.

Magnus Nykjær trænede med førsteholdstruppen i NFC i tre dage i juni måned, inden parterne skrev en 2-årig aftale.

Hvordan er træningsmiljøet i Nykøbing FC?
– Det er meget professionelt, og har udviklet sig siden jeg tog afsted. Der er gode faciliteter og baner og den ordning med man kommer tidligt og er sammen i fællesskabet, og så gå ud og få en god træning. Det ligner meget det træningsmiljø jeg var en del af i Vejle.

Hvad har Claus betydet for din beslutning om at komme tilbage?
– Det har betydet meget for min beslutning. Han vil virkelig en, og udstråler en glæde over Nykøbing FC, og han og NFC har gang i noget rigtigt spændende med et hold bestående af mange unge og talentfulde egenudviklede spillere.

Hvad glæder du dig mest til?
– At blive en del af fællesskabet i NFC, spille en masse god fodbold, og være med til at få holdet op i Nordic Bet Ligaen igen. Det er min ambitionen, og at være en del af NFC er jeg superstolt af. Personligt vil jeg forsøge at spiller mig på holdet og blive en profil på holdet, både på og udenfor banen, slutter Magnus Nykjær.

Holder altid øje med vores unge spillere
Manager Claus Jensen er glad for at have fået Magnus Nykjær tilbage i klubben.

– Vi holder altid øje med de af vores unge spillere, som vælger at søge udfordringer et andet sted end i NFC, som ungdomsspillere. Vi vidste at Magnus’ kontrakt udløb i Vejle Boldklub her i sommer og har været i kontakt i nogle måneder og jeg glæder mig meget over at Magnus nu igen er NFC-spiller;

– Magnus har udviklet sig flot i årene i Vejle Boldklub og viste sig fornemt frem i dagene han trænede med i juni måned. Modig på bolden, altid i bevægelse og dygtig i erobringsspillet og så er han meget dedikeret, ambitiøs og hårdtarbejdende, slutter Claus Jensen.

Magnus Nykjær er født i 2005, og hans plads på banen er central midtbanespiller.
Velkommen til Magnus Nykjær.