Seneste nyt

Mads Kaalund: Nykøbing FC er det helt rigtige sted for mig

af

Tidligere på dagen forlængede Mads Kaalund sin kontrakt med Nykøbing FC, og det glæder midtbanekreatøren, der ser klubben som det helt rigtige sted for ham.

For to år siden kom den blot 19-årige Mads Kaalund til Nykøbing FC fra Lyngby BK, hvor han har fået sin fodboldopdragelse.

To år senere har Mads Kaalund udviklet sig gevaldigt både på og udenfor banen, hvorfor vi i Nykøbing FC er utroligt glade for, at vi tidligere på dagen kunne løfte sløret for en kontraktforlængelse med midtbanespilleren.

Selv er Mads Kaalund da også meget tilfreds med, at tiden på hele Lolland-Falsters hold fortsætter.

– Nykøbing FC er det helt rigtige sted for mig at være. Den måde vi spiller fodbold på, og den rolle jeg har på banen passer mig rigtig godt, så jeg er meget tilfreds med, at vi har kunne blive enige om en forlængelse, siger Kaalund.

Udvikling på og udenfor banen

Mads Kaalund har udviklet sit flot over de seneste to sæsoner, hvor han har vist sit tårnhøje tekniske niveau.

Selv mener han da også, at han har udviklet sig både på og udenfor banen, og det skyldes ikke mindst et professionelt træningsmiljø og en flytning til Lolland-Falster.

– Jeg har nydt rigtig godt af at være i klubben, og jeg føler, at jeg både har rykket mig som fodboldspiller og som menneske.

– Da jeg kom til klubben vejede jeg jo ingenting rent fysisk, men der har jeg fået bygget godt på, så jeg kan stå imod i duellerne, erobre flere bold og derved også bidrage defensivt. Jeg synes, at jeg i min tid i klubben er blevet en mere komplet spiller, fordi jeg nu bidrager i begge ender af banen.

– Rent menneskeligt føler jeg også, at jeg er vokset. Jeg flyttede alene til Falster, og det har givet mig meget at tage det skridt og skulle til at klare mig selv. Den modenhed, der er fulgt med, tror jeg også har gavnet mit spil, fortæller Mads Kaalund.

Skarpt træningsmiljø giver resultater

Træningsmiljøet har i Nykøbing FC over de seneste sæsoner udviklet sig gevaldigt. Mads Kaalund har oplevet dette fra første række, og det professionelle træningsmiljø betyder ifølge 12’eren rigtig meget for både hans og klubbens udvikling.

– Da jeg kom til klubben var træningsniveauet højt, men ikke på det niveau, som det er nu. Der bliver virkelig gået til den nu, og miljøet er i det hele taget meget professionelt. Det er med til at presse mig endnu mere, og det er også sådan, at det skal være.

– Konkurrencesituationen på holdet er også øget i løbet af de to år, jeg har været i klubben. Det er med til både at løfte mig personligt, men også holdet og klubben, vurderer han.

Nyder at bo på Lolland-Falster

Da den dengang 19-årige Mads Kaalund skrev under med Nykøbing FC, betød det samtidig, at han flyttede til Nykøbing Falster.

Kaalund smiler stadig lidt, når snakken falder på dialekten, men på trods af, at dén endnu ikke er på plads hos ham, så nyder han at bo på Lolland-Falster.

– Dialekten synes jeg stadig er sjov, men jeg kan rigtig godt lide folkene hernede – de er altid søde og hjælpsomme, hvis man har brug for noget, og jeg kan rigtig godt lide, at man hilser på hinanden i eksempelvis supermarkedet selvom, at man ikke som sådan kender hinanden, griner Kaalund inden, at han ser frem til den kommende sæson.

– Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang med den nye sæson og til at se en masse glade mennesker i CM Arena med en ny bane, hvor vi ser frem til at spille god og underholdende fodbold, slutter han.

Mads Kaalund er med den nye aftale foreløbigt at finde i Nykøbing FC frem til 30. juni 2019.