Seneste nyt

Mads Kaalund: Måske min bedste opstart i Nykøbing FC

af

Om få dage går det løs i NordicBet Ligaen, og Mads Kaalund føler både, at han selv og holdet står et godt sted.

Søndag går det løs, når sæsonen sparkes i gang med en udekamp mod Viborg, og det er efter en lang og hård opstart for Nykøbing FC-spillerne.

Midtbanekreatør Mads Kaalund mener, at opstarten har været god – både for holdet og ham selv.

– I en opstart er det ofte sådan, at der er nogle ting, som man har mere fokus på end andre, og der er altid nogle steder, hvor man kan bygge på. Det er bare altid først, når sæsonen går i gang, at man for alvor ved, hvor man står.

– Når det er sagt, så synes jeg, at vi står et rigtig godt sted, og vi har en god trup, der har en sund blanding af rutinerede og unge sultne spillere. Det er vigtigt, at de unge spillere bliver bakket op af de mere rutinerede, men det gør de heldigvis også rigtig godt. Jeg synes, at vi har en meget spændende trup, siger Mads Kaalund, der også selv har haft en stærk opstart.

– Ud fra et personligt perspektiv har opstarten været rigtig god. Jeg har spillet stort set fuld tid i træningskampene, og jeg føler mig super godt tilpas. Jeg havde også en fin opstart, da jeg kom til klubben, men jeg tror, at det her er den bedste opstart jeg har haft i min tid i Nykøbing FC. Jeg føler, at jeg er i den bedste form, jeg længe har været, og jeg glæder mig virkelig til at komme ud og spille om point.

Nykøbing FC har haft svingende resultater i træningskampene, men det skal man ifølge Nykøbing FC’s nummer 12 ikke lægge alt for meget i.

– Man går jo på banen for at vinde alle kampe, og hvis ikke man gør det, så skal man finde sig noget andet at lave. Når det er sagt, så er det dog noget andet, når der kommer point på spil, og det er der, man virkelig kan se, hvor man står.

– Det er set mange gange før, at man har en opstart med virkelig gode resultater i træningskampene, og så taber man, når sæsonen går i gang – så de lidt svingende resultater i træningskampene er ikke noget, jeg lægger det store i. Jeg glæder mig til at komme i gang, og jeg er sikker på, at vi er, hvor vi skal være mod Viborg og i resten af sæsonen, forsikrer Mads Kaalund.

Første opgave i den nye sæson er sidste års Superliga-nedrykkere fra Viborg FF, og her forventer Mads Kaalund en hård fysisk kamp.

– Det bliver en kamp, hvor vi skal stå imod Viborgs fysik og derfra få sat vores eget spil. Fysikken og duellerne er utrolig vigtige, hvis vi skal have succes mod Viborg. De kommer sikkert med fuld power og ambitioner om at rykke i Superligaen, samtidig med, at de måske er lidt indebrændte over sidste sæson, hvor det glippede. Det bliver en stor, men også en fed opgave, slutter Kaalund.

Kampen mod Viborg FF spilles søndag d. 29. juli klokken 13:45, og du kan få gratis adgang, hvis du udnytter nedenstående tilbud, der i øvrigt indebærer gratis adgang til ALLE Nykøbing FC’s udekampe i denne sæson. Du finder kampagnen her.