Seneste nyt

Mads Kaalund: Fedt at møde topholdene i de sidste kampe

af

Midtbanekreatør Mads Kaalund glæder sig til sæsonens sidste tre kampe, der alle er mod hold fra toppen af NordicBet Ligaen.

Med sejren over Hvidovre i sidste weekend bragte Nykøbing FC sig i en gunstig position, hvor man selv kan afgøre, hvor tæt man skal være på den absolutte top i NordicBet Ligaen.

De tre sidste modstandere i denne sæson er nemlig alle top-3 hold i form af Silkeborg IF, Næstved og Viborg FF, og det er modstandere, der glæder Mads Kaalund.

– Det er helt perfekt, at vi skal møde tre hold, der ligger helt i toppen – så kan vi selv afgøre, hvor sjov en vinterpause vi skal have. De indtager de tre pladser, som vi jo rigtig gerne vil have en af, så det er en god mulighed for at vise, at vi fortjener at være med i det felt, siger Mads Kaalund, der forventer en ny tæt kamp på i morgen, når modstanderen hedder Silkeborg.

– Vi tabte sidste vi mødte Silkeborg, men i perioder dominerede vi dem selvom vi spillede på deres hjemmebane. Det er det spil, som vi præsterede i de perioder, som vi skal finde frem igen i morgen. Gør vi det, så kan vi slå alle hold i rækken, og så bliver det heller ikke nemt for Silkeborg at besøge os.

Kampen i morgen markerer samtidig Skolernes Dag, hvor alle skolebørn i Guldborgsund Kommune har gratis adgang, og Kaalund håber at se mange børn på stadion.

– Det er altid fedt, når der sker en masse ekstra omkring kampene, og jeg håber da også, at rigtig mange børn og familier vælger at komme på stadion i morgen.

– Vi var nogle spillere, der var ude på en lokal skole forleden, og det var sjovt at mærke den her store entusiasme som børnene viste, fordi vi kiggede forbi. Kommer der samme stemning i morgen, så bliver det da i hvert fald en kæmpe fest at komme på stadion, og vi skal nok gøre vores på banen for at leve op til det, slutter Kaalund.

Kampen fløjtes i gang klokken 13:45 i CM Arena.