Seneste nyt

Mads Delord: De unge spillere blomstrede

af

Søndag eftermiddag vandt Nykøbing FC med hele 6-0 over Slagelse. Mads Delord var blandt målscorerne, men efter kampen havde han primært store roser til de helt unge spillere.

Med sine blot 22 år er Mads Delord typisk en af de yngste spillere på banen.

Det var dog ikke tilfældet, da Nykøbing FC søndag eftermiddag slog Slagelse med hele 6-0 i NFC Syd. Flere U-spillere fik chancen og efter kampen, havde Mads Delord store roser til de helt unge drenge.

– De unge spillere blomstrede virkelig. ’Papa’ (Alhaji Faye, red.) kommer ind og får scoret, og det var rigtig fedt at se. Nikolaj Bonde, Andreas ’Mini’ Jørgensen og ’Papa’ er nogle talentfulde spillere, der ikke er særligt gamle, men som har fremtiden foran sig. Der er ingen tvivl om, at de har gjort et positivt indtryk til træning og kamp, fortæller Delord.

Nykøbing FC sad på kampen fra start til slut, og ifølge Mads Delord tillod det, at de blåklædte drenge fra Lolland-Falster kunne prøve nogle ting af undervejs i kampen.

– Det var en anderledes kamp i forhold til OB-kampen i fredags. Mod OB fik vi ikke så meget plads at spille på, men mod Slagelse skabte vi rigtig meget af den, og vi fik lov til at prøve nogle ting af.

– Vi har haft meget fokus på presspillet, og jeg synes også, at vi mod Slagelse fik erobret nogle gode bolde oppe på deres banehalvdel. Der er stadig nogle situationer, hvor vi skal være skarpere, men indtil videre synes jeg, at det ser rigtig positivt ud, siger venstrebacken.

Mads Delord har en fortid som offensivspiller, og det fik han også lejlighed til at vise, da han med det kolde højre flot scorede til 2-0.

– Jeg viser sjældent det kolde højre frem, men ikke desto mindre fik jeg da vist, at det også virker. Det er jeg selvfølgelig rigtig tilfreds med, griner Delord inden, at han blåstempler træningskampen.

– Det var en fin træningskamp. Vi fik prøvet nogle ting af, scoret en masse mål og tanket lidt op på selvtilliden. Nu ser vi frem mod FC Roskilde næste fredag.

Netop kampen mod FC Roskilde kan du følge live på Nykøbing FC Facebookside, da vi i samarbejde med TifoSport livestreamer kampen.