Seneste nyt

Mads Carlson forventer ny tæt dyst mod Hvidovre

af

NFC og Hvidovre spiller traditionelt tætte kampe, og Mads Carlson forventer ingen undtagelse mandag middag.

I tabellen der er 16 point mellem Hvidovre og Nykøbing FC, men alligevel er der ikke meget, der tyder på, at det bliver andet end en tæt kamp, når de to hold i morgen mødes kl. 12:00.

De seneste fem opgør er nemlig endt enten uafgjort eller med en etmålssejr til det ene af holdene, og midtbanespiller Mads Carlson forventer da også en ny tæt krig mellem holdene.

– Det er altid nogle specielle kampe mod Hvidovre. De er ekstremt gode defensivt, og så har de også fået bygget den her offensive kynisme på, der gør, at de i år ligger helt oppe i toppen af NordicBet Ligaen. De er svære at spille mod, men det er oftest marginaler, der gør, at kampene tipper den ene eller anden vej, siger Mads Carlson, som tror på, at han og resten af holdet kan tage alle tre point med hjem til Hvidovre.

– Vi viste igen mod FC Helsingør, at vi kan slå alle i den her række. NordicBet Ligaen er fyldt med kvalitet, men det er ikke for sjov, at vi top i top-seks. Vi kan sagtens være med, og jeg tror også på, at vi kan tage alle pointene med hjem til Lolland-Falster.

Kampen fløjtes i gang i morgen kl. 12:00, og den kan som sædvanligt føles på Viaplay, Radio Sydhavsøerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.