Seneste nyt

Mads Carlson: En kæmpe fornøjelse at være NFC-spiller

af

Mads Carlson er ny mand i NFC-trøjen efter et vellykket prøveophold, hvor midtbanespilleren fik et fantastisk indtryk af Nykøbing FC.

Der er ny mand i nummer 12 i Nykøbing FC, da den talentfulde Mads Carlson tidligere på dagen underskrev en aftale med hele Lolland-Falsters hold.

Mads Carlson har været på prøveophold de sidste par uger, og her har han gjort det så godt, at han nu er blevet udstyret med en tre-årig kontrakt.

Carlson har fået et godt indtryk af klubben og er selvsagt glad for, at han nu kan kalde sig Nykøbing FC-spiller.

– Det er en kæmpe fornøjelse nu at være Nykøbing FC-spiller. Før jeg kom på prøve havde jeg hørt rigtig mange gode ting om klubben, og dem er jeg kun blevet bekræftet i. Det er helt perfekt, at jeg nu selv er en del af Nykøbing FC.

– For mig var det vigtigt for mig at komme til en klub, der spillede en form for fodbold, der passede til mig. Det har jeg fundet her i Nykøbing FC med offensiv tænkning, spil langs jorden og hurtige kombinationer – det er lige mig, siger Carlson.

Højt niveau og stort fællesskab                      

Allerede før sit prøveophold havde Mads Carlson hørt mange gode ting om Nykøbing FC og klubbens miljø.

Selvom midtbanekreatøren var klar over, at der var højt niveau i klubben, er han dog alligevel blevet positivt overrasket.

– Niveauet til træning er virkelig, virkelig højt. Der bliver smadret igennem i intervalspillene og generelt leveres der bare på et fantastisk niveau fra både trænere og spillere, synes jeg. Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket over det høje niveau, men det har måske overrasket mig lidt, at det var højt. Det er rigtig positivt, fortæller Carlson, der også nyder det store sammenhold omkring holdet.

– Jeg kan allerede mærke, at der er et kæmpe sammenhold i klubben. Folk er gode til at give en ekstra hånd, hvis de ser nogen, der har brug for det. Det er enormt dejligt at være et sted, hvor fællesskabet i høj grad er i fokus.

Med sin fortid i Lyngby er Mads Carlson ikke fremmed for en spillestil, hvor fart, pres og et højt teknisk niveau er i fokus. Han føler derfor, at spillestilen i NFC passer rigtig godt til ham.

– I Lyngby blev jeg jo nærmest opdraget til at spille den form for fodbold, som vi også lidt spiller her i Nykøbing FC med en offensiv og teknisk tilgang. Spillestilen tiltaler mig helt vildt, slutter han.

Mads Carlson spiller i de kommende tre med nummer 12 på ryggen.