Seneste nyt

Mads Carlson: Dårlig følelse skal fightes ud af kroppen

af

Nykøbing FC’s nummer 12 glæder sig til at kæmpe en vis legemsdel ud af shortsene i morgen, og tage revanche for sidste weekends nederlag.

Det var et skuffet Nykøbing FC-mandskab, der sidste weekend måtte sande et 3-1-nederlag til FC Roskilde efter en broget kamp, hvor ikke meget gik efter planen.

Kampen gav selvsagt en dårlig følelse i kroppen hos holdet, men hele ugen har holdet ifølge Mads Carlson glædet sig til at revanchere præstationen.

– Vi var skuffede over nederlaget på dagen, men allerede dagen efter begyndte vi at se fremad mod Vendsyssel-kampen. Man har virkelig kunne mærke til træning i løbet af ugen, at folk har haft noget positiv indebrændthed, som de skulle ud med, og det skal vi tage med os til kampen i morgen. Vi skal fighte den her dårlige følelse, som Roskilde-kampen gav os, ud af kroppen, så vi kan komme tilbage på sporet, siger Mads Carlson.

Selvtilliden er som altid stor i NFC, hvorfor Mads Carlson forventer en ny spændende kamp i CM Arena.

– Det er lidt den samme gamle sang, men alle kampe i NordicBet Ligaen er tætte og noget specielt. Er man der ikke på dagen, så vinder man ikke. Jeg mener til gengæld, at vi har et så højt niveau, at hvis først vi rammer dagen, så er vi en kæmpe mundfuld for alle hold i NordicBet Ligaen. Jeg er sikker på, at det bliver endnu en fed kamp i CM Arena, slutter midtbanespilleren.

Der er kickoff på kampen i morgen kl. 14:00.