Seneste nyt

Målscorer Gehrt: Skuffet over vi kun får ét point

af

Mathias Gehrt både scorede og assisterede i søndagens 2-2-kamp mod hans gamle klub fra FC Roskilde, hvem han mener, at Nykøbing FC burde have slået.

Det var hektisk, underholdende og chancerigt, da Nykøbing FC søndag eftermiddag besøgte FC Roskilde.

Nykøbing FC var foran to gange i kampen, men måtte efter en chancerig kamp nøjes med 2-2 og et enkelt point. Det ærgrer den kreative 8’er, der spillede en flot kamp.

– Jeg synes, at vi starter rigtig godt i de første 25-30 minutter, hvor vi har styr på kampen, og vi skaber en del muligheder, som vi endda godt kunne have spillet endnu større, hvis vi havde fundet den sidste skarphed frem.

– De kommer lidt bedre med mod slutningen af første halvleg, og så kommer vi pisse dårligt ud til anden halvleg, så de får udlignet hurtigt. Vi svarer dog godt igen og får scoret til 2-1, men derfra er det for meget frem og tilbage, og til sidst kunne kampen have tippet begge veje.

– Isoleret set er det måske OK med ét point, men lige nu er man selvfølgelig bare skuffet over ikke at have fået alle tre point, siger Mathias Gehrt.

Mathias Gehrt var for første gang siden sit skifte til Nykøbing FC tilbage på sin gamle hjemmebane, og han kvitterede med en flot præstation, der både kastede mål og assist af sig.

Glæden over den flotte præstation var dog umiddelbart efter slutfløjt svær at finde frem på bekostning af skuffelsen.

– Det er altid dejligt lige at markere sig mod sin gamle klub, men jeg er mest af alt glad for at hjælpe holdet. Det er bare ikke så meget værd lige nu, hvor jeg mest af alt bare er ærgerlig over, at vi ikke tager alle tre point, slutter Gehrt.

Næste chance for Mathias Gehrt og co. for at tage en sejr er allerede på onsdag, hvor Nykøbing FC hjemme tager imod Vejle BK i Sydbank Pokalens 3. runde.