Seneste nyt

Målmaskinen Holten: Vi har en urokkelig tro på egne evner

af

Emil Holten scorede i dag for tredje kamp i streg, og målmageren glæder sig over holdets øjeblikkelige succes, der er et udslag af en urokkelig tro på egne evner.

Nykøbing FC sendte søndag eftermiddag Silkeborg IF hjem med et 3-1-nederlag, og det var ikke mindst på grund af en ny flot præstation af Emil Holten.

Angriberen havde efter kampen dog først og fremmest ros til holdets præstation og mentalitet.

– Jeg er fantastisk glad. Vi leverer en mandfolkepræstation, og vi kæmper benhårdt alle mand. Vi ved, at vi har kvaliteten, og at vi kan slå alle holdene i den her række – uanset om de hedder Silkeborg, Viborg eller Næstved.

Sejren bringer NFC et skridt tættere på toppen af rækken, og Emil Holten har stor tro på, at holdet kan fortsætte de flotte takter.

– Vi har højt til loftet i den her klub, og vi tør drømme stort – så hvorfor begynde at kigge sig tilbage? Vi har en urokkelig tro på egne evner, og det er den, der giver os en sejr som den i dag.

Emil Holten scorede til 2-1 i dagens kamp, og det var tredje kamp i streg, at han kom på tavlen. Holten nyder da også den igangværende stime.

– Når det går godt for Nykøbing FC, så går det også godt for mig, siger Holten med et glimt i øjet inden, at han fortsætter og beskriver målet.

– Mathias Gehrt laver et fantastisk pres og erobrer bolden. Han sender den så videre til mig, og jeg får lagt den i det korte hjørne. Det er den bedste følelse i verden at se sådan en bold gå ind, og boldene ryger bare i kassen i øjeblikket – det er jeg utrolig glad for, slutter han.

Næste opgave for Emil Holten og co. er næste søndag, hvor den står på arvefjendeopgør i Næstved.