Seneste nyt

Luca Kjerrumgaard: Vi viste, at vi kan spille op med de bedste

af

NFC-topscorer Luca Kjerrumgaard har lagt sidste weekend bag sig, og fokuserer på, at holdet 90 minutter viste, hvad det er lavet af.

Det store smil var længe fremme sidste lørdag, men stivnede, da dommeren fløjtede kampen mod Vejle af, og to sene Vejle-scoringer havde ført det et 4-5-nederlag I Lollands Bank Park.

Ifølge NFC-topscorer Luca Kjerrumgaard skulle man lige bruge et par dage på at sunde sig, men nu er humøret og troen på point atter tilbage i truppen.

– Vi har haft en rigtig god træningsuge, hvor der har været masser af knald og på tempo. Der har været god kvalitet hele vejen rundt, og vi har allerede lagt sidste weekend bag os. Vi er positive omkring kampen i morgen, siger Kjerrumgaard, som tager det positive med fra sidste weekends kamp.

– Kampen mod Vejle sluttede forfærdeligt for os, men vi viste også, at vi kan spille op med alle hold i rækken. Nu handler det om, at vi skal have endnu mere tro på os selv, og på at vi kan lukke kampene ned til vores fordel.

For Luca Kjerrumgaard var kampen mod Vejle ikke udelukkende skidt, da han med to mål og en stor fod med i 4-3-scorinen, i den grad var medvirkende til, at Nykøbing FC lige så vel kunne have snuppet sejren.

Det giver ifølge den store angriber lidt at tage med videre frem mod morgendagens kamp mod Vendsyssel.

– Det giver lidt på selvtillidskontoen, at jeg kan vise, hvorfor jeg er blevet bragt herned, og hvorfor jeg gerne vil være her. Jeg er rigtig glad for mine præstationer på det seneste, og gutterne har taget rigtig godt imod mig. Jeg er glad for at være i NFC, og jeg føler, at jeg lærer noget hver eneste dag, og at jeg bliver bedre, slutter han.

Der er kampstart i morgen kl. 15:00, og du kan vanen tro følge kampen på Viaplay, Radio Sydhavsøerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.