Nyt fra netværket

Lollands Bank forlænger partnerskabet: Vi vil bakke op om lokale flagskibe

af

Nykøbing FC og Lollands Bank forlænger samarbejdet og har stor fokus på at styrke lokalmiljøet.

Det kan ikke være gået nogens næse forbi, at Nykøbing FC er meget lokalt forankret. Det er derfor yderst glædeligt, at vores samarbejdspartner Lolland Bank har samme værdier, og at vi nu forlænger samarbejdet.

Filialdirektør i Nykøbing Falster-afdelingen fortæller om Lollands Bank;

– Vi er en specialbutik, hvor folk altid skal føle sig velkommen. Vi har altid tid til at lytte til, hvad kunderne har af ønsker og ikke mindst til at forklare, hvad vi kan tilbyde dem.

– Vi er også en specialbutik, der er meget lokalt interesserede, og vi vil gerne sørge for og værne om det lokale. Vi oplever at folk er trætte af svær tilgængelighed og af kun at blive serviceret over telefonen, så vi bestræber os på at være det modsatte og være meget imødekommende overfor vores kunder, fortæller Anders Jakobsen.

Lollands Bank og Anders Jakobsen lægger meget vægt på lokalmiljøet, og at Nykøbing FC ligeledes vægter den lokale forankring højt, betyder ifølge filialdirektøren meget for deres engagement i klubben.

– Vi vil rigtig gerne støtte op om det lokale, og det er faktisk så konkret, at vi kun ønsker at lave forretninger i vores lokalområde eller steder, der har forbindelse til Lolland-Falster og Vordingborg-egnen. Det gør vi fordi, det er her vi hører hjemme, og det er her, at vi har vores kunder.

– Det er derfor meget naturligt at bakke op om nogle sportslige flagskibe for at markedsføre os, og vi har indtil videre været meget tilfredse med vores partnerskab i Nykøbing FC. Vi synes, at vi som partner får meget ud af, at være synlige i klubbens netværk, slutter Anders Jakobsen.

På billedet ses netop Anders Jakobsen.

Vil du læse mere om Lollands Bank, kan du finde deres hjemmeside her.