Seneste nyt

Lokalt stortalent får tre år i NFC

af

Milas Schwensen har taget turen hele vejen gennem ungdomssystemet i NFC, og nu bliver han udstyret med en tre-årig aftale samtidig med, at han rykkes i førsteholdstruppen.

I Nykøbing FC vil vi være lokalt forankrede og en af de førende klubber i Danmark, når det kommer til talentudvikling.

Det er derfor med stor stolthed og glæde, at vi kan præsentere, at vi har skrevet en tre-årig aftale med Milas Schwensen, som har taget turen hele vejen fra børne- og ungdomsfodbold i Nykøbing FC, inden at han i dette forår har debuteret for førsteholdet.

Manager Claus Jensen jubler over både kontrakten og Milas’ udvikling.

– Det er en hjørnesten i vores vision om at bringe topfodbolden tilbage til Lolland-Falster at udvikle dygtige og lokale fodboldspillere. Vi har en stolt tradition med netop det, og Milas passer perfekt ind i den kategori. Det er enormt glædeligt, at vi nu har skrevet en tre-årig aftale med Milas, siger Claus Jensen, inden at han roser Milas’ udvikling.

– Milas er et særligt talent med nogle spidskompetencer i særklasse, hvilket vi jo også allerede har set sig folde ud på NordicBet Liga-niveau. Derudover er Milas trods sin unge alder allerede en moden spiller med en professionelt mindset, og han er endnu et bevis på, at en dedikeret arbejdsindsats betaler sig. Vi tror rigtig meget på Milas og hans fortsatte udvikling.

En drøm, der er gået i opfyldelse

Milas Schwensen har været i Nykøbing FC siden han var tre år, og han har da heller aldrig lagt skjul på, hvad NFC betyder for ham.

Efter hans rolle som matchvinder mod Hvidovre hjemme i Lollands Bank Park, bankede han på klublogoet ud til fansene, og den hilsen var langt fra tilfældig.

– Jeg elsker at være i Nykøbing FC, og jeg er utrolig stolt over, at jeg nu har skrevet min første kontrakt med klubben. NFC betyder rigtig meget for mig, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre end at få lov til at præstere for min barndomsklub. Jeg glæder mig til de kommende tre år, og jeg vil gøre alt for at betale tilliden tilbage, siger Schwensen, inden at han fortsætter.

– Det er virkelig en drøm, der er gået i opfyldelse for mig, og det har det været lige fra de første minutter på førsteholdet til nu, hvor jeg har skrevet under på kontrakten. Jeg er bare rigtig, rigtig glad.

Tårnhøjt niveau og fedt miljø

Milas Schwensen har henover både vinteren og foråret trænet med Nykøbing FC’s divisionshold, og debuten lå da også allerede og lurede i de tidlige forårskampe.

En omgang kyssesyge kom dog i vejen, hvorfor den lynhurtige kant måtte være tålmodig og på ny kæmpe sig tilbage i varmen. Siden da har Milas dog ikke kigget tilbage, og han glæder sig enormt over at være i det, som han selv kalder et fedt NFC-miljø.

– Jeg synes, at jeg er faldet rigtig godt til i truppen. Drengene og staben rundt om har alle taget super godt imod mig, og generelt er det også nemt for os unge at falde til i miljøet.

– Der er tårnhøjt niveau på træningsbanen, og det skulle man selvfølgelig lige vænne sig til, men jeg synes, at jeg er kommet rigtig godt ind det. Jeg kan godt mærke, at jeg rykker mig hurtigt i miljøet. Det giver masser af blod på tanden for fremtiden, slutter Milas Schwensen.

Milas Schwensen er med i dagens trup til kampen mod AC Horsens.