Nyt fra netværket

Lokale virksomheder investerer i talentarbejdet

af

Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen og Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal er nye talentpartnere for U19-holdet.

I Nykøbing FC satser vi stort på ungdommen, og derfor lancerede vi i efteråret 2019 talentpartnerskaber på vores talenthold fra U13 til U19.

Det er derfor med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen og Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal er nye talentpartnere for vores dygtige U19-mandskab.

Partner i Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal, Kenneth Berg, glæder sig over det nye partnerskab.

– I Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal følger vi meget interesserede med i den udvikling, som der er sket inden for Nykøbing FC’s talentarbejde. Vi synes, at der er sket rigtig meget ind for kort tid, og vi vil rigtig gerne være med til at bidrage til den fortsatte udvikling til gavn for landsdelens mange talenter. Vi er utroligt glade for, at vi nu kan kalde os talentpartnere, fortæller Kenneth Berg.

Også Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen er blevet talentpartner for det talentfulde U19-mandskab. Indehaver af ejendomsmæglerfirmaet, Lasse Øster Dalsgaard, er ligeledes begejstret over at kunne bidrage til at sikre fremtiden for fodbolden på Lolland-Falster.

– For os hos Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen fylder det lokale rigtige meget, og vi er enormt glade for at se, hvor meget Nykøbing FC gør for de lokale talenter. Det er alfa og omega for fodbolden på Lolland-Falster, at der bliver gjort en stor indsats på talentdelen, og den er vi rigtig glade for at kunne bakke op omkring, siger Lasse Øster Dalsgaard.

I Nykøbing FC er der ligeledes glæde, og kommerciel direktør Søren Barslund har svært ved at få armene ned over de to nye partneres engagement.

– Vi er enormt glade for, at vi har fået to stærke lokale virksomheder ind som talentpartnere. At både Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen og Advokatfirmaet Bang/Brorsen & Fogtdal har lyst til at investere i landsdelens fodboldfremtid er en blåstempling af det talentarbejde, der foregår i klubben. Partnerskabet bidrager til, at vi kan fortsætte arbejdet, og det er naturligvis helt fantastisk, siger Barslund.