Seneste nyt

Ljuti: En fornøjelse at spille på det her hold

af

Valon Ljuti er snart igennem sin første halvsæson som NFC-spiller, og han er svært tilfreds med sin første periode i klubben.

Kort før sæsonstart i NordicBet Ligaen blev Valon Ljuti hentet til Nykøbing FC, og efter en kort indkøringsfase, er han sidenhen blevet en central spiller på NFC-mandskabet.

Selv har midtbaneslideren da også nydt sin første tid i klubben.

– Det har været en rigtig fed første halvsæson i NFC. Jeg kan rigtig godt lide holdet, staben og hele setuppet omkring klubben, og så spiller vi samtidig en form for fodbold, som jeg synes er super fed at være en del af, siger Ljuti inden, at han fortsætter.

– Vi har mange forskellige personligheder i klubben, men vi er alligevel en utrolig sammentømret i trup. Det har været meget nemt at falde til på både og udenfor banen.

Stor tro på egne evner

Efteråret har langt det meste af tiden været positivt, og det har medbragt en ukuelig tro på egne evner.

Ifølge Ljuti går han og resten af holdkammeraterne derfor også ind til hver kamp med en stor tro på, at de kan tage alle tre point.

– Jeg synes, at vi har et pisse godt hold, og når vi rammer dagen, så har vi også vist, at vi kan slå de største. Det giver en stor tro på egne evner, så uanset hvad, så går vi på banen for at vinde, og det gør vi også på søndag, siger Ljuti inden, at han retter fokus på kampen mod FC Fredericia.

– FC Fredericia er et rigtig godt hold, og vi går ind til kampen med en sund respekt for dem. De har masser af dygtige spillere, og de har også gjort det godt i efteråret. Det er ikke for sjov, at de ligger med helt fremme. Men når det er sagt, så tror vi på, at vi kan skabe et godt resultat. Selvfølgelig gør vi det, slutter han.

Der er kampstart søndag kl. 14:00 på Monjasa Park, og du kan enten følge kampen på Viaplay, Radio SydhavsØerne eller via vores egen liveopdatering på Facebook.