Seneste nyt

Livet er skønnere med en aktie i NFC

af

Nu har du mulighed for at blive medejer af NFC A/S og være med til at sikre topfodbold på Lolland Falster, skabe en stor lokal arbejdsplads, samt få muligheden for et afkast af din investering.

Her to år efter lanceringen af Superliga 2020 projektet, hvor vi samtidig besluttede, at alle der har en interesse i vores landsdel og klub skulle have en mulighed for at blive medejer af klubben.

Vi er nu 500 folkeaktieejere, men vi skal være mange flere.

I en kort afgrænset periode vil vi hvert år udbyde en begrænset portion aktier. I år udløber denne periode den 24. december.

Efter oprykning til 1. division det første år er vi nu etableret i divisionen, som en klub der står respekt om. Træningsniveauet og miljøet til og omkring træning er på et højt niveau. Vi arbejder stenhårdt på, at træningsmiljøet i det kommende år vil komme på niveau med halvdelen af klubberne i Superligaen.

Vi har på kun to år skabt en stor lokal arbejdsplads som omregnet til fuldtid nu beskæftiger 22 medarbejdere, hvoraf hovedparten bor og betaler skat på Lolland Falster.

Et område vi allerede har investeret i og fremover vil bruge en større del af selskabets aktiekapital er udvikling af egne spillere fra landsdelen. Vi skal investere i dygtige veluddannede trænere, der evner og gøre landsdelen talenter til spillere der allerede i en ung alder kan gå ind på divisionsholdet.

Vi vil til stadighed have fokus på, at hovedparten af 1. holdstruppen består af lokale spillere med store drømme og ambitioner.

Vores unge spillere er en stor del af fundamentet for opfyldelsen af Superliga 2020.

Har du lyst til at være med på rejsen mod Superligaen og samtidig investere i landsdelens fremtid, så kan du gøre dette ved og købe en eller flere aktier til en værdi af 1000,- pr stk på følgende måde:

Reg Nr: 2559

Konto Nr: 0748 312 420

Mobilpay: 2521 1874. Angiv dit telefonnummer samt mærket ‘Aktie’ i tekstfeltet.

Ud over glæde og en forhåbentlig god investering giver dit aktiekøb dig adgang til gode oplevelser på stadion. Hvert forår og efterår afholder vi en ‘aktionærkamp’, hvor alle aktionærer inviteres gratis til kamp med en gæst.  Efterårets aktionærkamp bliver d. 19. november, når vi hjemme møder HB Køge klokken 14:30.

På selskabet vegne

Claus Jensen

Bestyrelsesformand

Nykøbing FC A/S