Seneste nyt

Lindbergs frisparksperle gav uafgjort i B.93-test

af

Nykøbing FC holdt tirsdag eftermiddag formen ved lige, da det i en træningskamp blev til 1-1 ude mod B.93 efter et flot frisparksmål af Kristian Lindberg.

Om otte dage går det løs i 1/8-finalen mod OB i Sydbank Pokalen, og som led i forberedelserne til den kamp, blev formen i dag holdt ved lige ude mod B.93, der leger med i toppen af 2. divisions vestrække.

Det var på forhånd meldt ud, at alle kampklare spillere skulle have minutter i benene, og sådan blev det da også i den velspillede træningskamp, der det meste af tiden foregik i et godt tempo.

Allerede efter 30 sekunder var NFC tæt på at bringe sig i front. Mathias Gehrt blev spillet igennem til mållinjen, hvor han forsøgte at finde Nicolai Jessen ved bagerste stang. Vågent forsvarsspil forhindrede dog en tidlig NFC-føring.

Der skete i det hele taget meget i kampens indledning, hvor både hjemmeholdet afsluttede i sidenettet og Lars Pleidrup såvel som Mathias Kristensen havde bud efter modstanderens mål.

Ind ville bolden dog ikke i starten af opgøret, hvorfor B.93 i stedet overtog initiativet en anelse.

Den største chance kom efter 17 minutter, hvor B.93 fik spillet sig igennem NFC-forsvaret, men heldigvis var målmand Sebastian Olsen klar med en flot fodparade mellem stængerne.

Langsomt fik NFC spillet sig bedre med i kampen og især Nicolai Jessen virkede til at volde hjemmeholdet problemer. Gang på gang løb ellers gode tilbud dog akkurat ud i sandet før, at Nykøbing FC for alvor fik testet hjemmeholdets målmand.

Midt i første halvleg fik vi et ophold på små 10 minutter, da en B.93-spiller desværre måtte gå ud med noget, der lignede en alvorlig skade. Opholdet ødelagde dog ikke rytmen i kampen, der fortsatte med god intensitet i første halvlegs sidste kvarter.

Efter en lille halv time havde B.93 bud efter Sebastian Olsens mål, men et langskud knækkede udad og forbi målet.

I stedet kom Mathias Kristensen til en god chance i den anden ende, da Nikolaj Bonde lagde et godt indlæg midt for mål. MK kom højest, men hans hovedstød strøg forbi mål.

Både B.93 og Nykøbing FC havde løse forsøg mod modstanderens mål i slutfasen af første halvleg, men det forblev 0-0 til pausen.

Herefter begyndte et lille udskiftningsræs for de to mandskaber, hvor både Lindberg, Koch, Thorsheim og Victor Christiansson kom på banen.

Det var dog B.93, der kom bedst ud af starthullerne og efter 50 minutter kunne de bringe sig i front med 1-0 efter en flad afslutning fra kanten af feltet.

Kort efter var det tæt på at kunne blive 2-0, men en friløber blev optrevlet af Jacob Blach, der tog et fantastisk tilbageløb og forhindrede afslutningen mod mål. Flot aktion af den blot 17-årige forsvarsspiller.

Efter den gode B.93-start fik kampen et lidt mere rodet udtryk. Mads Carlson forsøgte sig godt efter en time med en afslutning mod det lange hjørne, men forsøget gik et stykke forbi kassen.

Kort efter skiftede Nykøbing FC fem mand, hvorfor Mikkel Andersen, Sebastian Nørløv, Nikolaj Bonde, Andreas Falster og målmand Jeppe Rasmussen kom på banen. Andersen og Bonde for anden gang i kampen.

Dermed sluttede Nykøbing FC kampen af med hele fem spillere af ’egen avl’ – herunder midterforsvaret, der nu bestod af Andreas Falster og Jacob Blach.

Nykøbing FC begyndte at sætte sig på kampen imens, at B.93 var farligst på omstillinger.

Specielt Sebastian Nørløv og Mads Carlson fandt hinanden flot i kombinationer på banens sidste tredjedel, og de fik af flere omgange sat de øvrige offensive spillere fint i scene.

Både Lindberg, Koch og også Mikkel Andersen fik sendt kvalificerede afslutninger afsted, men forsøgene blev enten reddet eller sendt snært forbi mål.

Med 10 minutter igen tog Sebastian Nørløv selv chancen, men også hans forsøg sneg sig over mål.

Kort efter blev Nykøbing FC tilkendt et frispark på kanten af værternes felt. Kristian Lindberg tog ansvaret, og det gjorde han flot, da han sendte frisparket utageligt i det lange hjørne til 1-1.

Minuttet efter var også Sebastian Koch tæt på at score og gøre det til 1-2, men det forblev 1-1 efter 90 gode minutter, hvor benene blev rystet forud for næste uges store pokalkamp mod OB.

B.93 – Nykøbing FC

01.12.20 Kl. 15:00

B.93 Træningsanlæg, Træningskamp.

1-0, Jeppe Erenbjerg (50 min)

1-1, Kristian Lindberg (80 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen (62. Jeppe Rasmussen), Mikkel Andersen (45. Chris Thorsheim), Jacob Egeris (65. Andreas Falster), Jacob Blach, Lars Pleidrup (62. Mikkel Andersen), Mads Carlson, Mathias Gehrt (62. Nikolaj Bonde), Søren Christensen (45. Victor Christiansson), Nicolai Jessen (62. Sebastian Nørløv), Nikolaj Bonde (45. Sebastian Koch), Mathias Kristensen (45. Kristian Lindberg).