Seneste nyt

Lindberg: Ser stort potentiale i NFC

af

Kristian Lindberg fik lyndebut i søndags mod Avarta, og angriberen glæder sig til at vise sig frem i NFC, som han synes er en utroligt spændende klub.

Der var kort fra pennestrøg til entré i NFC-trøjen inden for kridtstregerne, da Kristian Lindberg i søndags fik sine første minutter for Nykøbing FC.

Lindberg fik en god debut, da han var med til at sikre en 1-0-sejr i Avarta, og angriberen ser da også meget lyst på sin tilværelse i NFC.

– Jeg synes, at der er et rigtig spændende projekt i Nykøbing FC, og jeg ser et stort potentiale i både klubben og på holdet. Jeg vil gerne være med til at få klubben tilbage i 1. division, og det er en udfordring, der tiltaler mig, siger Lindberg, som er faldet godt til på holdet.

– Jeg har prøvetrænet hernede i nogle uger, og i den periode er jeg faldet rigtig godt til. Gutterne har taget rigtig godt imod mig, og jeg er glad for, at jeg nu kan fortsætte i NFC.

Lindberg er angriber, og som en ægte angriber tøver han da heller ikke, da han bliver spurgt om, hvad han vil bidrage med i NFC.

– Jeg vil bidrage med mål og assist. Ingen tvivl om det, siger Lindberg inden, at han uddyber.

– Som angriber er det ens fornemmeste opgave at lave mål og iscenesætte de andre. Det er selvfølgelig lidt tid siden, at jeg har spillet regelmæssigt på grund af coronaen osv. men jeg føler allerede, at jeg er godt i gang med at få banket den sidste rust af. Jeg glæder mig til at bidrage inden på banen, fortæller Lindberg.

Flot modtagelse fra fansene

I Nykøbing FC har vi loyale og ivrige fans, og det fik Kristian Lindberg også at føle efter sin debut i Avarta.

Efter kampen blev han kaldt ned til de medrejsende fans, og de lagde ikke skjul på deres begejstring over at se Lindberg i NFC-trøjen. Det betød meget for angriberen.

– Det var fantastisk at mærke fansenes opbakning. Under kampen kunne vi høre dem hele tiden, og det ved jeg betyder meget for alle omkring holdet. Efter kampen blev jeg kaldt ned til dem, og det var dejligt at modtage den personlig opbakning fra dem. Det giver mig blod på tanden, og jeg ser meget frem til at spille for dem, slutter Lindberg.

Næste opgave for Kristian Lindberg og resten af Nykøbing FC er på lørdag, hvor Slagelse B&I gæster CM Arena.