Seneste nyt

Lindberg: Opbakningen giver os vinger

af

Kristian Lindberg håber på samme opbakning som senest mod Lyngby, da truppen tydeligt kunne mærke det på banen.

Klichéen om fodboldens berømte 12. mand på tribunerne lever i bedste velgående, men ikke desto mindre oplevede Kristian Lindberg og resten af NFC-truppen sidste søndag, at der er noget om snakken.

1050 tilskuere var til stede i Lollands Bank Park, og det mærkede Kristian Lindberg tydeligt.

– Det var fedt at mærke alle tilskuernes opbakning sidste søndag. Det gav os virkelig vinger, siger Kristian Lindberg inder, at han fortsætter.

– Det var fantastisk at mærke, hvordan der blev klappet og jublet ved selv de små ting. Tacklinger, gode kombinationer og endda også gode intentioner, hvor den sidste detalje lige manglede før, at vi lykkedes. Det hele fik folk op af stolene, og det betyder virkelig noget for os at mærke, at folk er bag os i både med- og modgang i sådan en kamp. Jeg håber virkelig på mere af det samme mod Fredericia – så skal vi nok gøre vores til, at alle kan gå glade hjem.

FC Fredericia startede sæsonen med en 2-0-sejr over Hobro, hvorfor de fik en god start på NordicBet Liga-sæsonen.

Lindberg og resten af truppen går til søndagens kamp med stor respekt, men også med tilsvarende tro på egne evner.

– FC Fredericia er et godt hold, og det viste de også mod Hobro. De er et hold, der gerne vil spille fodbold, og det er de traditionelt gode til.

– Det mener vi dog også selv, at vi er, og vi har stor tro på, at vi kan gå ud og matche Fredericia til fulde og tage alle tre point, slutter Lindberg.

Husk at du kan købe billet til opgøret på nfc.eventii.dk og spare penge på voksenbilletter.