Seneste nyt

Lige ved og træværk

af

Det var nummer fem mod nummer næstsidst da Nykøbing FC og Brabrand lørdag eftermiddag tørnede sammen på Lollands Bank Park, og med bjørnenes opadgående formkurve in mente, stillede hjemmeholdet op som favoritter mod omegnsaarhusianerne. Man kan sætte al mulig statistik op mod hinanden med f.eks. Brabrand kun har scoret seks mål i 11 kampe, men til fakta der står tilbage er at Nykøbing FC ikke formåede at få bugseret bolden det sidste stykke over stregen. Derfor endte kampen 0-0.

Det var bestemt ikke fordi bjørnene ikke prøvede. De jagtede bolden som sultne blodhunde og fik også sat angreb sammen som i første halvleg gav en god chance til Adam Vendelbo, sponseret af Toms Have, Park og Anlæg, på hovedstød, men hans spidskompetence er med fødderne.

Emeka Nnamani var igen foretrukket i startopstillingen, og kæmpede godt for det. Her blokerer han et opspil fra Brabrand. Foto: BetaMy Foto & Droneservice

Efter pausen blev trykket mod Brabrands mål endnu større, men den sidste målgivende aflevering blev aldrig lagt præcis nok. Otte minutter før tid blev gæsterne reduceret til ti mand, da Tobias Olesen blev advaret for anden gang, og dermed var det lidt tidligere i bad end sine holdkammerater. Det burde så give et sidste raid for at få scoret et enkelt mål, men den mest hvasse chance kom med to minutter igen, hvor bjørnene fik frispark lige på kanten af feltet. Det var oplagt det var nu den skulle ind, men Thor Høholt, sponseret af KL Køleteknik, måtte se sit forsøg prelle af mod overliggeren, meget tæt på målhjørnet. Det skud havde kandideret til “årets mål” på Lollands Bank Park, hvis det var gået ind.

Positivt er det dog, at heller ikke Brabrand formåede at score, og bjørnene kunne gå fra banen for anden kamp i træk uden modstanderen formåede at score.

Nykøbing FC – Brabrand 0-0
Nykøbing FC’s opstilling:
Tobias Brogaard
Oliver Angus
Kasper Jensen
Elias Gärtig (71. Oliver Baltzer)
Thor Høholt
Victor Christiansson
Willads Delvin (71. Simon Madsen)
Lucas Nyman (54. Jonathan Pank Iversen)
Ole Jakobsen (54. Andreas Bredahl)
Adam Vendelbo
Emeka Nnamani
Tilskuere 525

Foto af Ole Jakobsen øverst er taget af BetaMy Foto & Droneservice